arrow_upward

expand_moreexpand_less

Ofte stilte spørsmål av uteleiere

Er du en leietaker? Se ofte stilte spørsmål fra leietakere.

Denne siden omhandler spørsmål vedrørende:

Begynn å annonsere utleieenheten din

Hvordan får jeg utleieenheten min på MatchOffice?

Du må først registrere deg som utleier. Gå til: Oppgi ditt kontor. Deretter kan du begynne å annonsere utleieenhetene dine.

Hva koster det å annonsere mine utleieenheter på MatchOffice?

Vi tilbyr flere betalingsmodeller.Se våre priser her. Den mest populære betalingsmodellen vår er ‘Ingen hjelp – ingen betaling’-prinsippet. Du betaler kun et refusjonsbeløp på 12.5% av det første årets basisleie, hvis en av våre anbefalinger fører til utleie.

Hvis du allerede er utleier

Hva gjør jeg om jeg glemmer passordet mitt?

innloggingssiden kan du tilbakestille passordet ved å klikke på linken "Glemt passordet ditt?" Alt du må gjøre er å skrive inn emailadressen din og du vil motta en email fra oss. Fra denne kan du tilbakestille passordet ditt.

Hvordan aktiverer jeg en utleieenhet?

Hvis det er den første utleieenheten du har opprettet på Matchoffice.com, må vi godkjenne og aktivere enheten for deg. Utleieenheten din vil bli aktivert samme dag den er opprettet dersom det er innen kontortid. Hvis du tidligere har opprettet en utleieenhet, kan du logge inn og aktivere enheten selv ved å endre statusen til "aktiv" ved siden av den enkelte utleieenheten.

Hva skal jeg gjøre når jeg leier ut en enhet?

Hvis du har leid ut en enhet til en leietaker som er henvist av MatchOffice, går du bare inn i den enkelte enheten og endrer statusen til "utleid". Skriv deretter inn den forespurte informasjonen. Hvis leieavtalen ikke er referert til av MatchOffice, endrer du statusen til "deaktivert" og angir deretter den nødvendige informasjonen.

Hvorfor kan jeg ikke laste opp bilder / plantegning på utleieenheten min?

Bilder og / eller plantegninger må være i JPG-, JPEG-, PNG-, GIF-, BMP- eller TIF-format for opplasting. Bilder må være min. 900 piksler i bredde og min. 600 piksler i høyden.

Hvorfor kan jeg ikke laste opp prospektet mitt?

Et prospekt må være i PDF-format for å bli knyttet til utleieenheten. Prospektet må ikke overstige maksimalt 25 MB.

Hvorfor skal prisen for leie oppgis som “Pris / år / m2” og ikke ”Pris per måned”?

Når du legger inn årlig leie per m² i systemet vårt, vil systemet automatisk kalkulere prisen per måned vist i annonsen. Vet du kun prisen per måned, kan du deretter konvertere prisen til årlig leie og dele den på antall kvadratmeter.

Eksempel: Den månedlige leien er 10,000 [Currency] Lokalene er på 120m².

Årlig leie per m² regnes ut som: [Currency] 10,000 x 12 måneder = [Currency] 120,000 / 120 m² = [Currency] 1,000 per m². Du må derfor sette årlig leie per m² til 1,000 [Currency].

Was kann ich tun, um meine Immobilie noch schneller zu vermieten?

Det er viktig at du gir et godt og tilstrekkelig inntrykk av utleieenheten. På MatchOffice har vi utviklet et scoringssystem, kalt Quality Score som kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på annonsen din på MatchOffice. I tillegg kan du bli Matchoffice partner . Vi kan ikke garantere at en forbedring av kvalitetspoenge eller å bli en premiumpartner vil gi deg en leieavtale umiddelbart, men det vil hjelpe deg på veien.

Hvor lenge må jeg betale henvisningsgebyr til MatchOffice?

Som standard utløper henvisningsgebyret hos MatchOffice etter 12 måneder, men det kommer an på kunden, utleieenheten og utleier.


Dersom spørsmålet ditt ikke er besvart, eller skriv til oss på info@matchoffice.com. Vi er tilgjengelige for å besvare dine spørsmål mandag - fredag fra 08:30 til 17:00.


Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo