arrow_upward
No oslo

Vi hjelper deg med å finne ditt nye lagerlokale

Søk etter produksjon/lagerlokaler til leie i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Lagerdone
Butikkdone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
mic
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert

Finn både store og små lagerlokaler

Hos MatchOffice finner du enkelt en gratis oversikt over både store og små lagerlokaler til leie, i hele Norge. Vi gir deg en effektiv oversikt lagerlokaler til leie i hele landet, så du enkelt kan finne det som er perfekt for dine behov.

Ved å filtrere ditt søk på lagerlokaler, får du raskt en oversikt over de lokalene som innfrir dine ønsker. For å gjøre det enda enklere kan du også opprette en søkeagent. Da vil du automatisk motta en mail når vi får inn et lakerlokale som er relevant for deg.

Nyeste Lager- og produksjonslokale

En enkel vei til ditt nye lager

Er du på utkikk etter nye lokaler til din bedrift? Vi er en av Norges mest innovative nettportal for kontorlokaler, produksjonslokaler, butikk- og lagerlokaler. Hos oss finner du et bredt utvalg av ledige næringslokaler, både lokalt og nasjonalt.

MatchOffice representerer hele eiendomsbransjen, fra store eiendomsselskaper og etablerte meglere, til mindre utleiere, samt en lang rekke virksomheter med ledige næringseiendommer. Vi står klare til å gi deg et aktuelt overblikk over markedet for ledige lagerlokaler.

Vår portal formidler næringslokaler i alle størrelser, til et hvert behov. Enten du søker ditt eget kontor, en mindre arbeidsplass i et kontorfellesskap eller en hel eiendom, finner du her et bredt utvalg. Vi har dermed muligheten til å tilby kvalifiserte løsninger til enkeltmannsforetak, samt for større virksomheter som krever større plass.

Hos MatchOffice fokuserer vi alltid på å utvikle siden, og dens muligheter. Dermed benytter vi innovativ teknologi på mange områder, blant annet kan vi tilby virtuelle fremvisninger av utvalgte lokaler, som kan oppleves i Virtual Reality ved bruk av VR-briller-

Det viktigste for oss er at du har en positivt og vellykket opplevelse når du bruker siden vår. Derfor kan du alltid kontakte teamet vårt hvis du skulle ha noen spørsmål - vi står klare til å hjelpe deg via mail, chat og telefon.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det lagerlokalet som lever opp til dine ønsker og behov.

Kom i gang med ditt søk etter nye lagerlokaler, og bestill gratis informasjon om i dag!

har du lagerlokaler du vil leie ut?

Om du har et lagerlokale som står tomt, som du kunne tenkt deg å leie ut, opprett så en annonse på MatchOffice.no, og nå ut til en stor gruppe relevante og motiverte brukere.

Som annonsør får du en rekke forskjellige muligheter, slik at du kan opprette den meste optimale annonse, og velge en betalingsmodell som passer til dine lagerlokaler. Les mer om mulighetene ved å trykke på "BLI UTLEIER" øverst til høyre på siden.

Last opp ditt lagerlokale på MatchOffice.no og finn raskt din nye leietaker!

Finn det riktige lagerlokalet

Find nemt lager til leje


En liste med prioriteringer

Les mer

Når du er på utkikk etter et lagerlokale, er det lurt å forbrede søket ditt med en liste over bedriftens krav til de ønskede lokalet. Nedenfor er det noen tips til hva du for eksempel kan ta til betraktning når du skal velge et lager til leie til din bedrift.

Hvordan er trafikkforholdene?

Når du leier et lager, er det essensielt at trafikkforholdene rundt lageret er gode. Det er nødvendig at medarbeiderne kan raskt og enkelt komme seg til lokalet. Når du velger et lagerlokale, er det også svært viktig at varene kan hentes på en praktisk og effektiv måte. Det kan ofte være påkrevd at visse typer kjøretøy skal kunne komme i nærheten av bygningen, derfor skal eiendommens parkeringsforhold være tilpasset dette.

Krav til lagring og sikkerhet

Mange type varer har spesielle krav til oppbevaring. Dette er også viktig å ta høyde for når du skal velge et lager som passer til din bedrift. Stilles det for eksempel spesielle krav til temperatur, fuktighet eller lignende? Hvis du skal oppbevare matvarer, gjelder det ulike regler for hygiene m.m. Det kan også typisk være en lang rekke krav i forhold til sikkerheten for de ansatte. Alt dette skal naturligvis undersøkes grundig, slik at lokalet innfrir kravene.

Undersøk bygningens stand

Selv om du velger å leie et lager, og dermed ikke er ansvarlig for bygningens drift og vedlikehold, kan det allikevel være fornuftig å undersøke bygningen og vedrørende installasjoner. Er tilstanden på bygningen i orden, slipper du irriterende problemer slik som vannskader i ettertid. Disse kan ha en negativ effekt på varene og hele driften.