arrow_upward
No oslo

Vi hjelper deg med å finne ditt nye lagerlokale

Søk etter produksjon/lagerlokaler til leie i hele Norge

Velg type
Kontorhotelldone
Coworkingdone
Kontordone
Lager/produksjonslokaledone
Møteromdone
MatchOfficeC.J. Hambros Plass 2C0164 Oslo(+47) 22 99 62 05info@matchoffice.comOrganisasjonsnummer: 31627877
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert
No

Finn både store og små lagerlokaler

Hos MatchOffice finner du enkelt en gratis oversikt over både store og små lagerlokaler i Norge. Vi tilbyr en ukomplisert vei til utleie av lagerlokaler på det norske markedet. Du kan raskt bestille mer informasjon om lokalet som interesserer deg, samt kontaktinformasjon til den ansvarlige for lagerlokalene.

Få e-post ved nye Leieobjekt
  • Googlestreetview
  • Technopolis
  • Cbre
  • Regus
  • Colliers

Nyeste Lager- og produksjonslokale

Finn ledige lagerlokaler hos MatchOffice

Er du på utkikk etter nye lokaler til din bedrift? Vi er en av Norges mest innovative nettportal for kontorlokaler, produksjonslokaler, butikk- og lagerlokaler. Hos oss finner du et bredt utvalg av ledige næringslokaler, både lokalt og nasjonalt.

MatchOffice representerer hele eiendomsbransjen, fra store eiendomsselskaper og etablerte meglere, til mindre utleiere, samt en lang rekke virksomheter med ledige næringseiendommer. Vi står klare til å gi deg et aktuelt overblikk over markedet for ledige lagerlokaler.

Vår portal formidler næringslokaler i alle størrelser, til et hvert behov. Enten du søker ditt eget kontor, en mindre arbeidsplass i et kontorfellesskap eller en hel eiendom, finner du her et bredt utvalg. Vi har dermed muligheten til å tilby kvalifiserte løsninger til enkeltmannsforetak, samt for større virksomheter som krever større plass.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det lagerlokalet som lever opp til dine ønsker og behov.

Kom i gang med ditt søk etter nye lagerlokaler, og bestill gratis informasjon om i dag!

Finn det riktige lager til leie

Find nemt lager til leje


Når du er på utkikk etter et lager til leie, er det godt å lage en sjekkliste over bedriftens behov før du begynner å søke . Nedenfor er det noen tips til hva du for eksempel kan ta til betraktning når du skal velge et lager til leie til din bedrift.

Les mer

Hvordan er trafikkforholdene?

Når du leier et lager, er det essensielt at de trafikkforholdene rundt lageret er i orden. Det er nødvendig for at medarbeiderne kan raskt og enkelt komme seg til lageret. Når du velger et lager til leie, er det også svært viktig at varene kan hentes på en praktisk og effektiv måte. Det kan ofte være påkrevd at visse typer kjøretøy skal kunne komme i nærheten av bygningen, derfor skal eiendommens parkeringsforhold være tilpasset dette.

Krav til Lagring

De fleste varene har spesielle krav til oppbevaring. Dette er også viktig å ta høyde for når du skal velge et lager til leie som passer til din bedrift. Stilles det for eksempel spesielle krav til temperatur, fuktighet eller lignende? Hvis du skal oppbevare matvarer , gjelder det ulike regler for hygiene m.m.

Undersøk bygningens stand

Selv om du velger et lager til leie og du dermed ikke er ansvarlig for bygningens drift og vedlikehold, kan det allikevel være fornuftig å undersøke bygningen og vedrørende installasjoner. Er tilstanden på bygningen i orden, slipper du irriterende problemer slik som vannskader i ettertid. Disse kan ha en negativ effekt på varene og hele driften.