arrow_upward

6 Næringslokaler: Drammen

Er du på utkikk etter et næringslokale i Drammen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige næringslokaler i Drammen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Drammen Kommune - rett utenfor hovedstaden  

Drammen er en by og kommune i Buskerud, og grenser mot Lier, Svelvik, Sande og Holmenstrand. Drammen er en del av storbyregionen omkring Oslo, og er sentrum i en av de raskest voksende byregionene i landet. Kommunen er også kjent ved navnet “Elvebyen Drammen”, på grunn av byens plassering ved Drammenselvas utløp i flotte Drammensfjorden.  

Næringslivet i Drammen, et pulserende område i vekst 

Drammen er tradisjonelt en industriby, med tømmereksport og havnevirksomhet. I dag har kommunen et svært variert næringsliv, påvirket av flere forskjellige sektorer og bedrifter. Det er omkring 6000 foretak i kommunen, og næringslivet kjennetegnes av god lønnsomhet og et høyt antall nyetableringer. Antallet innbyggere i Drammen er dessuten spådd til å øke sterkt de neste årene, og kommunen vil derfor legge mye fokus på å gjøre det lettest mulig for næringsdrivende å flytte virksomheten sin til Drammen, da det vil bli stor etterspørsel etter arbeidsplasser. Den strategiske næringsplanen for kommunen 2012-2022 er også vedtatt av bystyret, og kommunens grunnlag for å drive næringsvirksomhet i bred forstand. Det er også svært lovende for byen at hovedområdene det skal satses på fremover er bygg og eiendom, helsenæringen, gründer-satsingen og besøksnæringe. 

En rekke verdifulle tilbud til næringsdrivende

Kommunen tilbyr en rekke aktiviteter, seminarer og konferanser for bedrifter med lokaer i Drammen. I tillegg finnes det mange store arrangementer hvor bedrifter kan synliggjøre seg, og ta med seg kunder - Elvefestivalen og Skisprinten er de to av de største begivenhetene og er en gyllen mulighet for næringsdrivende. Drammen kommune tilbyr også faglige samlinger, hvor de tre største nå er Eiendomsdagen, Næringslivets dag og Fjordkonferansen. I tillegg til dette arrangeres det også en rekke frokostmøter og andre temamøter i regi av Næringsforeningen og de ulike bransjenettverkene.

Lang og tung dag på jobben? Redningen er rett utenfor døren! 

Det er også ideelt at byen ligger gunstig geografisk til, rett ved den flotte Drammensfjorden. Det er en halvtimes kjøretur til Oslo, og tilgang til en nydelig og effektiv havn like ved sentrumsområdet. Drammen er et trafikknutepunkt for bil, båt og tog med blant annet fire togavganger til Oslo i timen, inkludert flytog - forbindelse til Gardermoen med en times reisetid. Byen utgjør dermed en ideell by for pendlere, med gode muligheter for å komme seg inn og ut av byen. 


I Drammen kommune har du i tillegg gode muligheter til å gå en tur i grønne parker og friske omgivelser om arbeidsdagene skal bli lange og tunge. Om du går ti minutter fra sentrumsområdet, vil du finne Kjøsterudjuvet. Denne majestetiske revnen i fjellet er 1.300 meter lang og fjellveggene er 60 meter høye, så her kan du få deg en spenstig turopplevelse på kort tid. Om du ønsker å spasere en tur langs vannet, er Fjordparken stedet du skal oppsøke. Det går en flott turvei langs vannet, sitteplasser, plenområder, toalett og en badestrand. Om du skal trenge en treningspause fra kontoren, har parken også et treningsanlegg med en rekke treningsapparater, og kan benyttes av alle.


Ta en titt på det brede tilbudet vi har av næringslokaler i Drammen, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og pulserende næringslivet kommunen tilbyr.

 

star
star
star
star
star
3.8 of 5 / 4 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
Egner seg for kafé/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antall