arrow_upward

38 Kontorhotell: Oslo

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Oslo kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Oslo. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Oslo er ideelt for et kontorhotell 

Å etablere et business center i Oslo sentrum er meget attraktivt, da det er Norges hovedstad og største by. Byen er i dag, som før, et naturlig knutepunkt mellom sjøen og de større landområdene fra både nord og sør, på grunn av sin geografiske beliggenhet. 


Sentrumsområdet i hovedstaden strekker seg fra det kongelige slott og Slottsparken i vest, til Oslo Sentralstasjon i Øst. Om du går langs Oslo´s hovedgate, Karl Johan, vil du se flere av byens mest kjente bygninger:  Oslo domkirke, Stortingsbygningen , Grand Hotel og Nationaltheatret. Oslo sentrum er også fylt med flotte muligheter til restauranter og barer, små og store handlegater, hoteller, kafeer og klubber, hvorav det alltid yrende liv - både dag og kveld. En av grunnene til at det er attraktivt å ha sine kontorlokaler i hovedstaden grunner i det dynamiske næringslivet som preger byen. Byen består av en stor andel av kunnskapsintensive,forretningsmessige tjenestenæringer med høy verdiskaping. 

Oslo sentrum er fylt av attraktive, pulserende og fredfulle områder 

Et av områdene hvor dette er tydelig er i det moderne området i Bjørvika - Barcode. Området består av tolv høyhus som huser store nasjonale, samt internasjonale forretningsvirksomheter. PWC, Deloitte, KLP og DNB, er eksempler på bedrifter som er huset i Barcode området, og er med til å utgjøre de 10 000 mennesker som har sin arbeidsplass i det moderne strøket. Om man trenger en pause fra en hektisk dag på kontoret er veien kort til et variert og attraktivt utvalg av restauranter, forretninger, tjenestetilbud og kulturaktører Det faktum at det er så god transportinfrastruktur gjør Oslo til et ideelt sted for lokalisering av business center.

Det tradisjonelle møter det urbane 

Tvers gjennom hovedstaden renner den kjente Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og turveier, og rester av Oslos spennende industrihistorie. Om du beveger deg øst for elva og bak de historiske industribyggene, finner du det urbane området Grüerløkka. Her skjuler det seg små kafeer, restauranter, barer og utesteder. Grünerløkka har utviklet seg til å bli et svært hipt og populært område, også på bakgrunn av utvalget av flertallet av originale designbutikker og mange vintage - og bruktbutikker. 


Om dagene på jobb blir lange og tunge, har hovedstaden god og enkel tilgang til flere flotte parker. Oslo er kjent for sine friske og harmoniske parker, spesielt Frognerparken. Parken er bedre kjent som Vigelandsparken, som er verdens største skulpturpark, og en av hovedstadens mest besøkte turistattraksjoner.   


På bakgrunn av Oslo´s attraktive områder for både business, friluft, shopping og kultur, er det et meget attraktivt område for bedrifter å finne sine kontorhotell i området. Ta en titt på vårt brede utvalg av kontorhoteller, kom i kontakt med utleier og bli med i det pulserende næringslivet byen tilbyr. 
   
Se vårt brede tilbud av næringslokaler i Oslo, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og pulserende næringslivet kommunen tilbyr. 
 

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall