arrow_upward
No oslo

Din smarte assistent i å finne de beste virtuelle kontorløsninger

Søk blant de beste alternativene fra de mest anerkjente virtuelle kontorselskapene i landet

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
mic
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert

Den enkle vei til ditt virtuelle kontor

Velg det beste virtuelle kontorområdet!

Du kan helt enkelt legge inn din e-postadresse og telefonnummer, angi byen du vil sette opp ditt virtuelle kontor i, spesifisere tjenestene du er interessert i, og vi sender de beste alternativene for å dekke dine behov. Så vil du kunne kontakte de virtuelle kontorselskapene direkte for å få mer informasjon.

Alternativt kan du opprette en søkeagent og motta e-postvarsler regelmessig så snart vi har virtuelle kontortilbud som oppfyller dine søkekriterier. Du kan melde deg av søkeagenten når som helst.

Nyeste virtual offices

De beste virtuelle kontorløsninger for din bedrift

MatchOffice.no tilbyr gratis søk etter virtuelle kontoradresser i de fleste store byene, og er ikke bindende.

Vi er fast målrettet på å bidra til at du blir fornøyd. Hvis du trenger hjelp, eller ikke finner den informasjonen du trenger på vår nettside, vil vårt vennlige og profesjonelle team alltid stå klare til å hjelpe deg, via e-post eller telefon.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne den ideelle virtuelle kontorløsningen for din bedrift, for å nå strategiske forretningsmål.

Vil du leie ut ditt virtuelle kontor?

Hvis du er en virtuell kontorleverandør, kan vi hjelpe deg med å markedsføre tjenestene dine til et stort nasjonalt- og internasjonalt publikum. Som en av de mest populære kommersielle eiendomsportaler, blir vi besøkt av tusenvis av mennesker hver måned. Derfor kan vi garantere høy målgruppe eksponering. Last opp annonsen din via tre enkle trinn, og finn enkeltpersoner for virtuelle kontortjenester!

Opprett en kontoradresse hvor som helst, ved hjelp av virtuelle kontorløsninger

virtual office

Dra nytte av virtuelle kontorer

Å leie et virtuelt kontor er blant annet et kostnadssparende alternativ for gründere og freelancers, som velger å jobbe hjemmefra eller en kafé. Likevel kan de presentere det riktige bildet til potensielle og eksisterende kunder og partnere, ved å ikke å legge inn sin hjemmeadresse og privat telefonnummer på deres hjemmeside. Å leie et virtuelt kontor kan gi stor verdi for bedriften din, med enten langsiktig- eller kortsiktig kontrakt, eller en fortløpende betalingsmetode. Uten noen fellesutigfter utgjør det et godt valg!

Les mer

Lei kun en virtuell forretningsadresse, eller hele pakken

Den økende etterspørselen etter virtuelle kontorer kan forklares av hvor lettvint og økonomisk gunstig det er. Virtuelle kontorkostnader varierer fra lave budsjettløsninger, til all inclusive-medlemskap. Du kan leie en enkelt forretningsadresse med en virtuell postkassetjeneste, eller en adresse om tilbyr fellesrom og møterom på timebasis. Om du ønsker å bli medlem og ta del i en abonnementsplan, kan du også få tilgang til en fysisk kontorplass for å holde møter, forhandle eller signere kontrakter.

Lei en førsteklasses forretningsadresse til lav pris, både i Norge og andre steder i verden

En eksklusiv gateadresse vil bidra til å skape et prestisjefylt varemerke. Forretningssentre i slike adresser er ikke bare tilgjengelige over hele landet, men over hele verden. New York, Paris, London, Dubai, Shanghai, Hong Kong, Singapore, Tokyo, Beijing, Sydney, eller et annet sted i verden du måtte ønske, tilbyr virtuelle kontoradresser til leie. Så om du ønsker en adresse utenfor Norge´s grenser, hvor du kan registrere ditt firma, er et virtuelt kontor en optimal løsning. Dermed kan du øke kundedatabasen din i hele verden, om du ønsker å ekspandere din bedrift i flere land. Dessuten, hvis du trenger assistent for administrative oppgaver på et utenlandsk marked, inkluderer noen leverandører selv en sekretærtjeneste i sine pakker for å håndtere vanlige og ad hoc-oppgaver.

Nyt avanserte telefonsystemer

Du kan velge automatisert eller live telefon service og få et virtuelt kontornummer med en eller flere linjer. Moderne teknologi tillater å lage sofistikerte reroutingsalgoritmer, innspilling av samtaler - virtuell talepost, blokkering av bestemte numre, etc. Alternativt kan du bruke kombinasjonen av begge tjenestene for å sikre 24/7-støtte for dine kunder og partnere. Ta en titt på utvalget vi har å tilby av virtuelle kontorer, og finn din idelle adresse!