arrow_upward

2 Kontorlokaler: Bergen

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Bergen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Bergen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Kontorlokaler i Bergen

Bergen er en stor by med småbys sjarm og atmosfære, og har i de seneste årene blitt et mer og mer populært sted å leie kontorer. Kontorer til leie i Bergen varierer fra alt fra størrelse til modernitet og prisklasse til hvilket området en søker.

Næringsliv og ledige lokaler til leie i Bergen

Næringslivet i Bergen består av bedrifter innenfor energi, maritim, marine, reiseliv, media og finansielle tjenester. Faktisk har Bergen landets nest største finansmiljø etter hovedstaden Oslo, men har spesielt sterke tradisjoner for maritime og marine næringer. I tillegg til et rikt mangfold av ulike bedrifter har Bergen et godt utvalg av forskjellige kontorlokaler i både ulike størrelser og modernitet.

Forskjellige områder i Bergen

Selv om flesteparten av kontorene til leie i Bergen finnes i sentrum av byen finnes det mange spennende områder rundt Bergen. Flesland, Åsane, Bergen vest, Fana og Fyllingsdalen tilbyr også mange flotte kontorlokaler til leie. Flesland som ligger 15 km utenfor Bergen sentrum byr på en fleksible kontorer. Her ligger Bergen lufthavn, noe som gjør reise til og fra hovedstaden veldig enkel.

Fløibanen

Fløibanen er en av de mest kjente attraksjonene i Bergen og den som ingen besøkende kan gå foruten. Fløibanen er en skinnegående kabelbane som tar deg fra Bergen sentrum til Fløien stasjon som ligger på Fløyfjellet. Turen tar vanligvis fem til seks minutter og har en høyde forskjell på 300 meter

star
star
star
star
star
3.7 of 5 / 3 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
Egner seg for kafé/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antall