arrow_upward

1 Kontorhotell: Bergen

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Bergen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Bergen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Bergen — Vestlandshovedstaden

Bergen har alltid vært et viktig sentrum for handel og sjøfart, og mange bedrifter har i de siste årene flyttet sine kontorer til denne historiske havnebyen for å etablere seg i et kontorfellesskap. I Bergen kan man finne en god blanding av små og store bedrifter i industrier slik som maritim, kultur og reiseliv, media, handel og finans som alle etablerer seg i forskjellige kontorhotell rundt om i byen. Kontorhotell i Bergen varierer i alt fra størrelse til grad av modernitet, noe som gir en stor fleksibilitet for bedriftene.

Bergen i vekst

Næringslivet i Bergen har hatt stor vekst de seneste årene. Bergen kommune samarbeider med og bidrar til næringsutviklingsselskapet Business Region Bergen As, som er eid av 22 kommuner. Selskapet arbeider for at det skal bli enklere og mer attraktivt for bedrifter å etablere og drive næringsvirksomhet i Bergen og i Bergensregionen. Det er planlagt etablering av flere kontorfellesskaper og kontorhoteller i både Bergen by og omegn.

Næringslivet i Bergen

Næringslivet i Bergen består av bedrifter innenfor sektorer som olje, bank, finans og forsikring, media og jordbruk. Oljesektoren i Bergen har etter hvert etablert seg utenfor bykjerne, mens finans-, bank- og forsikringssektoren holder til i mer sentrale områder. Bergen har alltid hat et godt utviklet skipsfartsmiljø med både rederier, ulike hjelpetjenester og utdanningsinstitusjoner. På grunn av den store aktiviteten ved oljeterminalene står havnene i Bergen for omkring halvparten av lastet og losset gassmengde ved norske havner

Kontorhotell i Bergen

I Bergen kan man finne en mengde forskjellige kontorhoteller og kontorfellesskaper. Her slipper man å binde seg opp til langsiktige kontrakter, samt at kontorhotellet stiller med alt av møbler og andre kontorrelaterte ytelser. I Strandgaten 209 kan en finne det mest moderne kontorhotellet i Bergen by med alt av offentlig transport rett utenfor døren.

star
star
star
star
star
3.5 of 5 / 2 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
Egner seg for kafé/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antall