arrow_upward

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Drammen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Drammen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Drammen Kommune 

Drammen er en by og kommune i Buskerud, som grenser mot Lier, Svelvik, Sande og Holmenstrand. Kommunen ligger en halvtimes kjøretur fra Oslo, og er sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Kommunen er også kjent ved navnet “Elvebyen Drammen”, på grunn av kommunens plassering ved Drammenselvas utløp i flotte Drammensfjorden.  

Ideelt for lokalisering av kontorhotell 

Drammen er tradisjonelt en industriby, med tømmereksport og havnevirksomhet. I dag har kommunen et svært variert næringsliv, påvirket av flere forskjellige sektorer. Det er omkring 6000 foretak i byen, og næringslivet kjennetegnes av god lønnsomhet og mange nyetableringer. Kommunen utgjør dermed en pulserende område for lokalisering av kontorhoteller. Antall innbyggere i Drammen er spådd til å øke sterkt de neste årene, og kommunen vil derfor legge mye fokus på å gjøre det lettest mulig for næringsdrivende å flytte virksomheten sin til Drammen, da det vil bli stor etterspørsel etter arbeidsplasser. Det er også svært lovende for Drammen Kommune at hovedområdene det skal satses på i de kommende årene er bygg og eiendom, helsenæringen, gründer-satsingen og besøksnæringe. 

Verdifulle tilbud til næringsdrivende

Om du leier deg inn på et kontorhotell i Drammen, kan du dra nytte av en rekke aktiviteter kommunen tilbyr - seminarer og konferanser for bedrifter som er lokalisert i kommunen. I tillegg finnes det flere store arrangementer der bedrifter kan synliggjøre seg, og ta med seg kunder - Elvefestivalen og Skisprinten er de to største begivenhetene og verdt å nevne. Drammen kommune tilbyr også faglige samlinger, hvor de tre største nå er Eiendomsdagen, Næringslivets dag og Fjordkonferansen. I tillegg til dette arrangeres det også en rekke frokostmøter og andre temamøter i regi av Næringsforeningen og de ulike bransjenettverkene, som er et verdifulle tilbud for næringsdrivende. 


Få en frisk pause fra kontoret - rett utenfor døren 

Det er også ideelt at byen ligger gunstig geografisk til, rett ved den flotte Drammensfjorden. Det er tilgang til en nydelig, samt effektiv, havn like ved sentrumsområdet. Drammen er et trafikknutepunkt for bil, båt og tog med blant annet fire togavganger til Oslo i timen, inkludert flytog - forbindelse til Gardermoen med en times reisetid. Byen utgjør dermed en ideell by for pendlere, med gode muligheter for å komme seg inn og ut av byen. 


I Drammen kommune har du i tillegg gode muligheter til å gå en tur i grønne parker om arbeidsdagene skal bli lange og tunge. Om du går ti minutter fra sentrumsområdet, vil du finne en 10.000 år gammel revine - Kjøsterudjuvet. Her kan du få deg en spenstig turopplevelse på kort tid. Om du ønsker å spasere en tur langs vannet, er Fjordparken stedet du skal oppsøke. Det går en flott turvei langs vannet, sitteplasser, plenområder, toalett og en badestrand. Om du skal trenge en treningspause fra kontoren, har parken også et treningsanlegg med en rekke treningsapparater, og kan benyttes av alle.


Ta en titt på det brede tilbudet vi har av næringslokaler i Drammen, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og pulserende næringslivet kommunen tilbyr.

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall