Drammen

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Drammen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Drammen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Drammen — en by i vekst

I Drammen by er det perfekt lagt til rette for nyetablerte bedrifter og byen er faktisk den byen hvor flest nye bedrifter ser dagens lys. Byen som har båret preg av en gammel industriby i mange år, er nå utviklet til et kunnskapsintensivt hjem for bedrifter og forskjellige kontorhotell. På Papirbredden – Drammens kunnskapssenter finnes det mange moderne kontorhotell og kontorfellesskaper til leie i fantastiske omgivelser og miljøer i nærheten. Det finnes også kontorfellesskaper på Bragernes torg som er et litt mer sentralt område for dem som ønsker det.

Enkel pendling til og fra Kontorhotellet

Drammen har et meget godt offentlig kommunikasjonstilbud. Med bare 40 km fra Oslo og med over 100 daglige togavganger gjør det enkelt å pendle til å fra et Kontorhotell i Drammen. Samtidig er infrastrukturen rundt om Drammen velutviklet, noe som gjør Drammen til et perfekt sted å pendle innad i byen.

Drammen Næringslivsforening

Drammen Næringslivsforening er en regional forening med over 700 bedriftsmedlemmer og har som hovedoppgave å være et talerør for Drammensregionens næringsliv og jobbe for at rammebetingelsene for disse er best mulig. Drammen næringslivsforening er Norges største næringslivsforening. Drammen Næringslivsforening ønsker ny virksomhet og flere innbyggere velkommen til Drammensregionen til sentrale og rimelige leiligheter, interessante jobber og moderne kontorhoteller og kontorlokaler.

Transport i Drammen

Det finnes mange forskjellige transportmuligheter for deg som er på jakt etter et kontorhotell i Drammen by. I Drammen kan en benytte seg av et utbredt bussnett ved reise innad i byen og tognettet ved lengre reiser. Hele tre internasjonale flyplasser ligger innen ca. en times kjøring fra byen samt flere havner med internasjonal båttrafikk.

Ditt søk ga ingen resultater