Bærum

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Bærum kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Bærum. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Lokaler til leie i Bærum kommune

Bærum er en kommune som grenser til Oslo. Asker, og Hole. I Bærum finnes det mange forskjellige typer kontorer til leie i alle størrelser og mange bedrifter har i de seneste årene flyttet sine kontorer til forskjellig steder i Bærum. Foruten mange forskjellige kontorer til leie, byr Bærum kommune på urbane områder slik som Sandvika, som er det administrerende sentrum i kommunen. En kan også finne mange gårder, museer, flotte strender som strekker seg utover Oslo fjorden og marka som byr på mange flotte naturopplevelser.

Næringsliv og kontorlokaler i Bærum

Bærum har Norges høyeste gjennomsnitts innteks- og utdannelsesnivå og over 20 % av befolkningen er millionærer. Næringslivet i Bærum gir arbeid til over 35 000 mennesker hvorav de fleste arbeider i kontorlokaler på Lysaker og Fornebu. Søker du kontorlokaler i Bærum kommune er Lysaker og Fornebu de største og mest populære næringsområdene i Bærum. Her kan man finne kontorlokaler og andre typer næringslokaler i alle slags størrelser og prisnivåer.

Transport i Bærum

Det finne mange transportmuligheter for deg som søker kontorlokaler i Bærum. De fleste buss stasjoner ligger i gåavstand fra de sentrale strøk, noe som gjør at man enkelt kommer fra a til b. Ytterligere gir kommunens togstasjoner gode muligheter for pendling til og fra lengre reisemål. Søker du kontorlokaler i Sandvika og Lysaker vil du ha mulighet til å pendle raskt frem og tilbake fra Oslo lufthavn med flytoget.

Ditt søk ga ingen resultater