arrow_upward

16 Næringslokaler: Bærum

Er du på utkikk etter et næringslokale i Bærum kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige næringslokaler i Bærum. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Bærum kommune: ett av landets beste områder for næringslokaler 

Bærum kommune ble etablert i 1838 og er plassert i Akershus fylke. Kommunen utgjør en velstående forstad til hovedstaden, og er blant kommunene i Norge som vokser mest, med nærmere 700 lokaler og boliger i året. Utbyggingen skjer i hovedsak i de pulserende knutepunkter; Sandvika, Fornebu og langs Kolsåsbanen. Bærum er ansett som ett av de mere attraktive områdene utenfor Oslo, da kommunen ligger tett på både fjord, mark, bebyggelse og landlige omgivelser. Det store antallet av grønne parker i kommunen gjør det enkelt å få en frisk pause om jobbdagen skal bli tung. Det er et stort antall byparker, parker i større friområder, og små grønne lunger mellom bebyggelser. Parkene er til glede for alle i kommunen, både familier og næringsdrivende, da de er offentlig tilgjengelige friområder. Det er også unike muligheter for de som liker en frisk dukkert på varme dager. Alternativene er mange, enten du foretrekker salt - eller ferskvann, om du vil bade eller fiske.  

Næringslivet i kommunen er på topp i landet 

Bærum skårer meget høyt i målinger av kommuners vekstkraft og attraktivitet. Dette er innenfor næringsliv og privatøkonomi, kompetanse, sysselsetting og arbeidsmarked, befolkningssammensetning, og kommuneøkonomi. Bærum kommune har siden 2010 hatt en stabil andreplass, og utgjør dermed en av landets mest attraktive kommuner å drive næring i. Næringslivet i kommunen gir arbeid til omkring 35 000 mennesker, og noen av Norges største bedrifter har sine kontorer i kommunen; Telenor, Cisco Systems, Statkraft, Norwegian Air Shuttle og Statoil. Om du er på jakt etter næringslokale i et levende og tilgjengelig område er Bærum en ideell løsning, da E18 og E16 møtes i Sandvika. De har klart å etablere seg sterkt som en attraktiv kommune for næringslivet, og er noe de planlegger å fortsette med i fremtiden. Kommunen har høye ambisjoner for å opprettholde attraktivitet og vekstkraft. 

Bærum kommune er et område i utvikling

Bærum har Norges høyeste gjennomsnittlige inntekts – og utdannelsesnivå, noe som har ført det til et attraktivt område å lokalisere bedriftslokaler. I årene fremover vil Sandvika gå gjennom en større utvikling og forvandling. Ett av målene med størst fokus er å finne bedre

løsninger for næringslivet, slik at området blir tilrettelagt for folket i arbeid. Stabekk er et attraktivt og levende sentrumsområde i kommunen, og er under en utvikling der det legges vekt på gode møteplasser, og fortetting innenfor eksisterende bebyggelsesstruktur. Fornebu er et annet attraktivt område for næringsdrivende i Bærum, med et mangfold av boliger, tjenester, næringsliv, rekreasjons - og kulturtilbud. Fornebuområdet er en motor i regional og nasjonal næringsutvikling. Lysaker er navnet på et av knutepunktene i kommunen, med hovedfokus på de offentlige rommene og myke trafikanters interesser. Kanalen som strekker seg gjennom området er et perfekt sted for en pause fra det pulserende næringslivet. Dette kan også gjenspeiles i Sandvika - byen for fremtiden. Her er det lokalisert mange næringsbygg og butikkområder, grønne lunger og møteplasser.   


Ta en titt på det brede tilbudet vi har av næringslokaler i Bærum, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og voksende næringslivet kommunen tilbyr.   

 

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 3 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall