arrow_upward

47 Kontorhotell: Oslo

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Oslo kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Oslo. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Oslo — Byen for alle

Oslo er i konstant utvikling med stadig nye bedrifter som etablerer seg, noe som reflekterer den økende mengde med kontorhoteller og kontorfellesskaper til leie rundt om i byen. Kontorsøkende bedrifter blir mer og mer interessert i området rundt selve kontorhotellet, slik som gode lunsjmuligheter, shopping og offentlig kommunikasjon til sine ansatte.

Kontorhotell i og utenfor sentrum

Bedrifter søker som regel etter kontorhotell med representative adresser, komplette servicepakker og fleksible leiekontrakter. I dag finnes de fleste kontorfellesskaper til leie i sentrum av Oslo, men flere og flere bedrifter søker seg inn i kontorhotell i områdene rundt sentrum. Nydalen, Skøyen og Torshov er områder hvor det oppleves økende interesse fra bedrifter som ønsker å leie seg inn i et kontorhotell i Oslo, og antall nyetablerte kontorhoteller fortsetter å øke her.

Modernisering av kontorhoteller

I den seneste tiden har områder som Aker brygge, Tjuvholmen og Bjørvika gått gjennom store forandringer til å bli moderne og eksklusive områder i Oslo by. Med de store forandringene har det kommet mange nye kontorhoteller som står i stil med disse flotte områdene. Ved å leie seg inn i et av kontorhotellene på disse områdene vil en arbeide i flotte og meget profesjonelle områder.

Oslo — ikke bare en by

Bedrifter som ønsker å leie seg inn i et kontorfellesskap i Oslo vil ha muligheten til å arbeide i vakre omgivelser med fjorden i sør og store skogs- og naturområder i nord. Oslo med sin beliggenhet innerst i Oslofjorden har alltid vært et naturlig knutepunkt mellom sjøene, landområdene nord for byen og landeveien sør for Ekeberg. Både fjordene, skogsområdene og åsene har alltid vært populære friluftsområder og turistattraksjoner.

star
star
star
star
star
0.0 of 5 / 0 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
Egner seg for kafé/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antall