arrow_upward

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Eidsvoll kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Eidsvoll. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Eidsvoll

Eidsvoll er en kommune i Akershus og ligger ca 55 min reisetid utenfor Oslo. Kommunen er i dag mest kjent for at Grunnloven ble skrevet her tilbake i 1814. I Eidsvoll sentrum, også kalt Sundet, kan en leie kontorer i kontorhotell.

Næringslivet i Eidsvoll

Næringslivet i Eidsvoll er stort sett preget av skog og landbruk, men mange bedrifter innenfor forskjellig industri har også etablert seg her i forskjellige kontorhoteller. Eidsvoll kommunene har også de seneste årene lagt til rette for nyetablingerer i kommunen.

Eidsvoll 1814

I Eidsvoll ble den norske grunnloven utformet og vedtatt den 17. mai. Denne hendelsen markerte et brudd med enevelde og begynnelsen på utviklingen av et demokrati. Grunnloven ble vedtatt av riksforsamlingen, som bestod av utpekte representanter fra hele landet, i Eidsvollbygningen som ligger på Eidsvoll Verk.

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall