arrow_upward

2 Møterom: Bergen

Denne listen viser møterom i Bergen. Du kan navigere videre herfra via kartet og benytte deg av filteret. Klikk på de enkelte leieobjekt for å lese mer og få informasjon om utleier. Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Bergen – det perfekte møtestedet

Handel- og næringsvirksomhet har preget Bergen i nesten 1000 år. Byen har i hele sin historie vært en førende internasjonal handles- og sjøfartsby, og var Nordens største by frem til 1600-tallet. Bergen var dessuten hovedstad i Norge i Norges storhetstid, bedre kjent som Norgesveldet. I 1300 ble Bergen setet for Gulating, og Hansaforbundet hadde et av sine kontorer i Bergen fra ca. 1360 frem til 1899.

Forskning og næring

Bergen er også vert for mange aktører og institusjoner innen kultur, finans, forskning, helse og utdanning, i tillegg til å være sentrum for marine, maritime og petroleumsrelaterte forskningsmiljøer og næringsklynger. Disse forskningsmiljøene og næringsklyngene er blant de mest komplette og avanserte i verden.
Bergens beliggenhet gjør den til en attraktiv by å drive næring i. Derfor har byen et dynamisk og allsidig næringsliv, blant annet innenfor bank og forsikring, høyteknologi, handel og tjenesteyting.
Flesland er en av Norges mest trafikkerte lufthavner og den ligger også høyt opp på listen over de travleste flyplassene i hele Europa.

Attraktiv møteby

I og med at næringslivet er svært aktivt i Bergen, så er det også en by med hektisk møtevirksomhet. I tillegg er det også mange bedrifter, organisasjoner, virksomheter og foreninger som velger å legge møtet eller konferansen til Bergen, selv om de ikke har en direkte tilknytning til byen. Det er kjapt og enkelt å komme seg til Bergen, og byen har et veldig allsidig kulturprogram. Det er mange sosiale aktiviteter og utflukter man kan delta på i Bergen, og dette bidrar helt klart til å gjøre byen til et utmerket møtested.


Bergen er en unik by, som også går under navnet ”Vestlandets hovedstad”. Historien skinner gjennom på hvert gatehjørnet og det er få, om noen, steder i Norge hvor arkitekturen og naturen er så til de grader med på å definere en by og dets utseende som det som er tilfellet her. I tillegg er stemningen noe for seg selv. En både unik og smittende stemning kun bergensere kan skape.
Det er utrolig mange muligheter og et stort utvalg av konferanselokaler og møterom i Bergen. Her kan du lese mer om noen av dem.
 
På bakgrund av dette er det ingen tvil om at Bergen er en by som både er viktig og attraktiv for næringsbransjen. Derfor er det også en by med mange muligheter for kontorlokaler og møterom – ta en titt på utvalget vi har og kom i kontakt med utleier i dag!
 

Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall