arrow_upward
No oslo

Vi hjelper deg med å finne ditt nye næringslokale

Søk etter næringslokaler til leie i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
mic
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert

Finn både store og små næringslokaler

Hos MatchOffice finner du enkelt en bred oversikt over både store og små næringslokaler i Norge. Vi tilbyr en ukomplisert vei til det norske markedet for næringslokaler til leie. Vi tilbyr noe som passer alle, enten om du er på utkikk etter et kontorhotell eller et enkelt, tradisjonelt kontorlokale. Finn det som passer dine behov og ønsker, og motta mer informasjon om både lokalet og kontaktinformasjonen til den ansvarlige for lokalet. Vårt brede utvalg av areal, områder og priser gjør det mulig å tilby noe som møter alle behov.

Nyeste Lokaler

Ledige næringslokaler hos MatchOffice

Er du på utkikk etter nye kontorlokaler til din bedrift? Eller ønsker du å leie ut lokaler til næringsdrivende? MatchOffice er en av Norges mest innovative nettportaler for kontorlokaler, produksjonslokaler, lager og butikklokaler. Vi tilbyr et bredt utvalg av ledige næringslokaler, både lokalt og nasjonalt. Ettersom vi har etablert et rykte som en pålitelig partner, samarbeider vi også med kommersielle næringsmeglere og utleiere både nasjonalt og internasjonalt.

MatchOffice representerer hele næringseiendomsbransjen, fra store eiendomsselskaper og etablerte meglere, til mindre utleiere, samt en lang rekke virksomheter med ledige næringseiendommer. Vi står klare til å gi deg et dagsaktuelt overblikk over markedet for ledige næringslokaler.

Vår portal formidler næringslokaler i en lang rekke størrelser og til priser som møter de forskjellige behov. Enten om du søker ett tradisjonelt kontor, flere arbeidsplasser i et kontorfellesskap eller om du bare ønsker å leie en skrivepult som du kan arbeide på i noen timer, så finner du et bredt tilbud hos oss. Hos MatchOffice har du muligheten til å oppdage kvalifiserte løsninger til enkeltmannsforetak, større virksomheter som krever mer plass, eller til en gruppe frilansere som trives i kreative arbeidsmiljøer - vi tilbyr noe for alle!

Å leie kontorlokaler i kontorhotell eller kontorfellesskap har flere fordeler over en konvensjonell leieavtale. Om du leier et betjent kontor behøver du ikke bekymre deg over interiør og annet inventar. Du kommer til et møblert, fult utstyrt kontorlokale til en satt pris, som også inkluderer vedlikeholds - og bruksavgifter. Du har muligheten til å eliminere unødvendig stress, og kan starte arbeidsdagen umiddelbart. Dessutten er leieavtalene i betjente kontorlokaler meget fleksible: om nødvendig kan du ekspandere eller redusere størrelsen på kontorlokalet, eller rett og slett flytte til et het annet næringslokale om du ønsker det, på et blunk. Valgmulighetene er mange!

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det næringslokalet som møter dine ønsker og behov.

Søk enkelt etter dine nye næringslokaler, og motta gratis informasjon i dag!

Vil du leie ut lokaler?

Ønsker du å leie ut et næringslokale? Opprett en annonse på MatchOffice.no og ditt lokale vil bli eksponert for en relevant, omfattende målgruppe. Klikk på `BLI UTLEIER´ øverst til høyre for å lese mer om mulighetene, og hvordan du oppretter en annonse.

Fordeler ved leie av næringslokaler

Erhvervslejemål i Danmark


Når virksomheter skal velge kontorlokaler velger mange å leie næringslokaler, da det kommer et hav av attraktive fordeler med det. Næringslokaler til leie gir din bedrift sikkerhet, frihet og fleksibilitet. Du har dermed muligheten til å fokusere 100% på bedriften, og tilpasse virksomheten til de fortløpende utfordringene og omstendigheter som kommer.

Les mer

Næringslokaler til leie gir økt smidighet

Ved å leie et næringslokale har du sikkerhet for at bedriften til enhver tid kan flytte fra lokalene innen en gitt frist (som kan variere fra de forskjellige leieavtaler). Dette kan være tilfelle for bedrifter i vekst, som har bruk for større og anderledes innrettede lokaler. Ved slike forandringer kan du raskt flytte bedriften til andre lokaler som passer til de nye vilkårene – uten at det skulle være avhenging av salg av det tidligere lokalet. Derfor sikrer en leieavtale av næringslokale en høy grad av smidighet og fleksibilitet.

Økonomisk sikkerhet ved leie av næringslokale

Ved å leie et næringslokale risikerer du heller ikke å sitte med en eventuell dobbel husleie ved flytting av bedriften. Dette gir en høy grad av økonomisk forutsigbarhet. Hvis bedriften ønsker å flytte, behøver de dermed ikke å bruke tid og ressurser på et eventuelt salg av sine lokaler. I stedet kan du fokusere på drift og utvikling i de nye omgivelsene. Videre skal du, ved leie av næringslokaler, heller ikke forholde deg til en eventuell økonomisk risiko i forbindelse med et salg. Dermed unngåes også ubehagelige uforutsette utgifter i forhold til deres lokaler.

Unngå annsvar for bygningsdrift- og vedlikehold

En annen fordel med leie av et næringslokale er at din bedrift ikke står som ansvarlig for vedlikehold av bygningen lokalene er plassert i. Slike ansvarsområder kan for eksempel være vedlikehold og reperasjon av deler av bygget, installasjoner eller samarbeid med eksterne leverandører, slik som byggets firma for eiendomsservice. Ansvaret for drift og vedlikehold av selve eiendommen ligger hos eieren. Dermen trenger ikke din bedrift å bruke ressurser på disse områdene hverken daglig eller i forbindelse med plutselig problemer. Bedriften kan bruke tiden på forretningen istedenfor på de bygningsrelaterte oppgavene som kan være kompliserte og tidskrevende.

Vær oppmerksom på byggningens stand

Om bygget er i meget dårlig stand og ikke godt vedlikeholdt, kan dette dog alikevel ha negativ påvirkning på din virksomhets´ arbeidsdag. Selvom det er snakk om en midlertidig leieavtale, og du dermed ikke sitter med ansvaret på dette området, kan det derfor være en god idé å undersøke eiendommens generelle stand alikevel, før dere leier dere inn. Hvis det for eksempel skulle være problemer med rørene i det kommersielle lokalet, kan dette føre til vannskader. Dette kan påvirke lokalet og forstyrre virksomhetens drift, selvom dere ikke er hensiktsmessig ansvarlige for å få det tilbake i god stand.

Når du leter etter lokaler til leie

Når du skal finne det riktige kommersielle leielokalet er det flere ting som bør bli tatt i betraktning, slik som økonomi, beliggenhet, størrelse, interiørmuligheter og mye mer. Det kan derfor være lurt å forbrede seg godt, og ha en idé av presise behov og forventninger din bedrift har til de kommende lokaler, før du startet med søket etter nye næringslokaler. Jo mer konkret, jo bedre.

Hva er viktig for deg i en slik prosess?

Sett gjerne opp en liste med alle tingene som skal bli tatt høyde for i forbindelse med søkingen etter et næringslokale. Når du har klargjort de viktigste punkter for deg, kan du med MatchOffice.no´s søkemuligheter raskt finne frem til lokaler som er til leie, som matcher eksakt ditt behov.

Mange forskjellige typer leieavtaler

Når du søker etter nye næringslokaler til leie, er det også viktig å huske på at det finnes mange forskjellige typer leieavtaler. Har du en kontorvirksomhet, da kan du for eksempel velge klassiske lokaler med avlukkede kontorer, eller større, åpne kontorlandskap, hvor de ansatte raskt kan komme i kontakt med hverandre. Dessuten kan din bedrift velge å leie et helt næringsbygg alene, eller dele lokalene med andre, i større eller mindre grad. Dere kan foreksempel være to virksomheter i samme loakler, eller så kan din bedrift leie seg inn i et kontorhotell eller kontorfellesskap.

Supplér med booking av eksterne lokaler

Noen virksomheter har mange ansatte, som ofte skal reise rundt om i landet. I slike situasjoner kan det være en fordel å supplere det faste kontoret med fleksibel anvendelse av kontorhoteller og lignende rundt om i landet. På denne måten sløses det ikke penger på et stort, fast næringslokale, som kanskje ikke blir brukt til det fulle daglig. Det blir også mer og mer vanlige at medarbeidere jobber hjemmefra, noe som også skal bli tatt i betraktning når du er på jakt etter et næringslokale til leie.