No oslo

Vi hjelper deg med å finne ditt nye næringslokale

Søk etter næringslokaler til leie i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Lager/produksjonslokaledone
Butikklokaledone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
MatchOfficeC.J. Hambros Plass 2C0164 Oslo(+47) 22 99 62 05info@matchoffice.comOrganisasjonsnummer: 31627877
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert
No

Finn både store og små næringslokaler

Hos MatchOffice finner du enkelt en gratis oversikt over både store og små næringslokaler i Norge. Vi tilbyr en ukomplisert og direkte vei til det store norske markedet for næringslokaler til leie. På bare få klikk kan du motta kontaktinformasjonen til den ansvarlige for lokalene.

Få e-post ved nye Leieobjekt
  • Googlestreetview
  • Technopolis
  • Cbre
  • Regus
  • Colliers

Nyeste Lokaler

Ledige næringslokaler hos MatchOffice

Er du på utkikk etter nye lokaler til din bedrift? Vi er Norges nyeste og mest innovative nettportal for kontorlokaler, produksjonslokaler, lager og butikklokaler. Med oss finner du et bredt og oversiktlig utvalg av ledige næringslokaler både lokalt og nasjonalt.

MatchOffice representerer hele eiendomsbransjen, fra store profesjonelle eiendomsselskaper og etablerte meglere til mindre utleiere samt en lang rekke virksomheter med ledige næringseiendommer. Vi står klar til å gi deg et omfattende og dags-aktuelt overblikk over markedet for ledige næringslokaler.

Vår portal formidler næringslokaler i alle størrelser og til ethvert behov. Enten du søker eget kontor, arbeidsplasser i et kontorfellesskap eller en hel eiendom, finner du her et bredt utvalg. Dermed har vi muligheten til å presentere kvalifiserte løsninger til enkeltmannsforetak og for større og mere plasskrevende virksomheter.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det næringslokalet som lever opp til nettopp deres ønsker og behov.

Kom i gang med ditt søk etter nye lokaler og bestill gratis informasjon om næringslokalene allerede i dag!

Fordeler ved leie av Næringslokaler

Erhvervslejemål i Danmark


Når virksomheter skal velge lokaler velger mange næringslokaler til leie da det er mange fordeler ved å leie. Næringslokaler til leie gir din virksomhet både sikkerhet, frihet og fleksibilitet så du kan konsentrere deg 100% om forretningen og du har mulighet til å tilpasse bedriften etter skiftende omstendigheter.

Les mer

Næringslokaler til leie gir økt smidighet

Ved å leie et næringslokale har du sikkerhet for at bedriften til enhver tid kan flytte fra lokalene innen en gitt frist. Dette kan være tilfelle hvis bedriften vokser og har hurtig bruk for større og anderledes innrettede lokaler. Ved slike forandringer kan du raskt flytte bedriften til andre lokaler som passer til de nye vilkårene – uten at det skulle være avhenging av et salg av det tidligere lokalet.

Økonomisk sikkerhet ved leie av næringslokale

Med et næringslokale til leie risikerer du heller ikke å sitte med en eventuell dobbel husleie ved flytting av bedriften. Dette gir en høy grad av økonomisk forutsigbarhet. I tillegg må bedriften heller ikke bruke tid på et salg, noe som kan være veldig ressurskrevende. I stedet kan du fokusere på drift og utvikling i de nye omgivelsene. Videre skal du med næringslokaler til leie ikke forholde deg til en eventuell økonomisk risiko i forbindelse med et salg.

Unngå bygningsdrift- og vedlikehold

En annen fordel med leie av et næringslokale er at din bedrift ikke er ansvarlig for vedlikehold av bygningen. Ansvaret for drift og vedlikehold av selve eiendommen ligger hos eieren. Dermen trenger ikke din bedrift å bruke ressurser på disse områdene hverken daglig eller i forbindelse med plutselig problemer. Bedriften kan bruke tiden på forretningen istedenfor på de bygningsrelaterte oppgavene som kan være kompliserte og tidskrevende.