arrow_upward

36 Kontorlokaler: Oslo

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Oslo kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Oslo. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Den levende hovedstaden – Oslo

Norges hovedstad er preget av et yrende folkeliv, travle gater, et variert bybilde og diverse tilbud på kulturfronten. Til tross for kjælenavnet ”Europas minste storby”, er Oslo et Mekka for så mangt. I og med at byen er såpass liten, kan du enkelt transportere deg fra A til B, og her finner du alt du kan drømme om på få kvadratkilometer. Det er lenge siden Tigerstaden var en fattig by hvor nøden herjet, folk sultet og det kun var de rikeste som kunne nyte de bedre tingene livet hadde å by på. I dag er byen et sted for alle, og rommer alt fra  urbane strøk hvor de unge kunstnerne kan møtes og utveksle ideer, til villaområder hvor pene fruer sitter på Frogner og mimrer om gamle dager over søndagskaffen. Byen er rett og slett i kontinuerlig forandring – det gamle og tradisjonelle bevares i mange områder, samtidig som byen gjennomgår en konstant moderniseringsprosess. I tillegg har Oslo også blitt et knutepunkt for forretninger, som man kan se på det stadig økende tilbudet av kontorfellesskap til leie i byen.

Det perfekte kontor finnes i Tigerstaden

Det er mange ting å tenke på når man skal finne det helt ideelle kontor. Plassering er selvfølgelig essensielt. Det er viktig at kontoret ligger i et område som er lett tilgjengelig, både med offentlig transport og bil. Videre er det viktig å ta strøket som helhet i betraktning. Er det muligheter til å kunne spasere fra kontoret og til en restaurant i nærheten for å få seg en bedre lunsj med kollegene? Det er få ting som gjør arbeidere så motivert for resten av arbeidsdagen som et godt måltid og hyggelig samvær, mens lusne, svette matpakker garantert tar drepen på all arbeidsglede. I tillegg er det viktig å tenke på at kontoret helst skal ligge i et område hvor det er flere og varierte innkjøpsmuligheter. Det viktigste er selvfølgelig at det er i gåavstand til en matbutikk (de fleste travle jobbmennesker setter pris på å kunne handle inn til middagen på vei hjem fra jobb, så det ikke blir en ekstra post på programmet som må gjøres senere), men hvis kontoret også ligger i nærheten av kles- og skobutikker, musikkforretninger, bokhandler og så videre, er dette helt klart en stor fordel.  

Det er ikke mangel på gode kontorplasseringer i Oslo. I Tigerstaden kan du finne deg et flott kontor både i og utenfor sentrum, enten i moderne og stilige bygninger, eller i mer tradisjonelle og ærverdige bygg. Fordelene ved å ha et kontor i sentrum er selvfølgelig mange: Det er sentralt og lett tilgjengelig for alle ansatte, det er gåavstand til alt du kunne ha bruk for, og bedriften blir mer synlig når den har kontor midt i smørøyet. Det betyr likevel ikke at fordelene ved å ha et kontor litt utenfor sentrum skal undervurderes. Mange av områdene i utkanten av byen, som for eksempel Nydalen, er veldig trendy og på vei opp for tiden, så det kan være smart å komme seg inn på markedet og skrape til seg et kontor der, før det blir såpass populært at det blir umulig. I tillegg er du tettere på naturen når du har kontor i utkanten av byen, hvilket byr på mer stillhet, fred og frisk luft. Selv om det er kult å være midt i den hektiske gryta som er Oslo sentrum, er det også deilig for arbeidere å kunne ha kontor tett på grønne områder. Femten minutters pustepause i en stille skog byr garantert på mer inspirasjon enn et femten minutters brainstormingsmøte.

 

Kontor med fjordutsikt

Aker Brygge har lenge vært kjent som et sted hvor mennesker fra det øvre samfunnssjiktet menger seg og drikker dyre drinker, men de siste årene har det utviklet seg og i dag er det ikke lenger kun eliten som skal ut og flotte seg med et bedre måltid som frekventerer ’Brygga’. Selv om områder som Aker Brygge, Tjuvholmen og Bjørvika selvfølgelig stadig preges av eksklusive restauranter og barer, har de også utviklet seg til å bli områder hvor man i tillegg kan finne seg et kontor i et stilig og nytt bygg. Skaffer du deg kontor i et av disse områdene, jobber du i et moderne og fremadstormende område, som i tillegg kan by på fjordutsikt. Velger du deg et kontor på Aker Brygge eller Tjuvholmen, har du i tillegg den fordelen at du er nærme båtene som går frem og tilbake på kryss og tvers av Oslofjorden. Båtene drives av kollektivselskapet Ruter, og kan benyttes med det samme kortet du bruker på t-banen og annen offentlig transport. Dette er en stor fordel, særlig på sommeren – det er enkelt å belønne seg selv med en tur ut til Hovedøya etter en lang dag på jobb, når båten ut dit går rett utenfor kontordøren. Bor du på Nesodden kan det særlig være en god idé å skaffe seg et kontor på Aker Brygge eller Tjuvholmen: Båten går direkte fra A til B, og du slipper lange bilkøer om morgenen, som er bra for både deg og Moder Jord. 

 

Opplev Oslo, før og etter jobb

Når man skaffer seg kontor i Oslo, skaffer man seg også arbeidsplass i (ville mange mene) Europas mest naturskjønne hovedstad. Med fjorden i sør, som glimter muntert på sommerdager eller skinner blek og stille på vinterdager, og den tause, grønne skogen i nord, har man varierte naturmuligheter for alle og enhver. Er du et A-menneske kan du unne deg en løpetur i skogens grålysning før jobb, er du et B-menneske kan du ta en padletur på fjorden i solnedgangen etter jobb. Er du ikke et naturmenneske, er det likevel nok å gjøre i hovedstaden. Gå i myldrende gater, kikk på folkelivet, ta deg en tur på en kunstutstilling, besøk et mikrobryggeri, gå på en konsert i Operaen, lei deg en bysykkel og kjør igjennom byen på 1-2-3, finn snurrige antikviteter på et av byens mange gatemarkeder, rett og slett bare lev livet i storbyen. I Oslo er det plass til alle.

 

 

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall