arrow_upward
No oslo

Norges førende spesialist på kontorfellesskap

Mer enn 30 kontorfelleskap i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Lager/produksjonslokaledone
Butikklokaledone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
MatchOfficeC.J. Hambros Plass 2C0164 Oslo(+47) 22 99 62 05info@matchoffice.comOrganisasjonsnummer: 31627877
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert
No

Finn kontorfellesskap i Norge

Leter du etter en enkel kontorløsning for din bedrift? Et kontorfellesskap kan være løsningen for deg. Ved å leie et kontor i et kontorfellesskap får du alle utgifter bakt inn i en pris, noe som gjør at du sparer tid, penger og energi. På MatchOffice kan du finne et kontorfellesskap som passer til din bedrift - helt kostnadsfritt.

Få e-post ved nye Leieobjekt
  • Googlestreetview
  • Technopolis
  • Cbre
  • Regus
  • Colliers

Nyeste Lokaler

Ledige kontorfellesskap hos MatchOffice

MatchOffice har samlet informasjon om en rekke utleiere av både store og små kontorfellesskaper. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne en løsning som passer dine forretningsbehov.

Ved å leie seg inn i et kontorfellesskap har man mange fordeler. Man sparer energi ved at man slipper alt det praktiske som hører med ved innflytting i et nytt kontor. I stedet for det kan man bruke mer tid på bedriftens virksomhet. Med et kontorfellesskap har du alt på plass, møblert og klart. Det er et fleksibelt alternativ der kontrakten og rommets størrelsekan justeres etter behov. Det gir også mulighet for økt nettverk når du kommer i kontakt med andre leietakere.

MatchOffice sitt mål er vise deg veien til ditt fremtidige kontor. Søk her og finn et kontorfellesskap som passer din bedrifts behov.

Fordelene ved et kontorfellesskap

Kontorfællesskab i Danmark


Det er mange fordeler ved å leie en kontorplass i stedet for å jobbe hjemme eller leie et vanlig kontor. Dette gjør kontorfellesskaper til et mer populært alternativ for gründere og vi ser nå en god utvikling innenfor dette området.

Les mer

En kontorplass har økonomiske fordeler

Er du selvstendig næringsdrivende og ønsker ikke å jobbe hjemmefra lenger, står valget mellom et kontor eller et kontorfellesskap. I den forbindelse er det store økonomiske fordeler ved å leie en kontorplass. Typisk er det snakk om en mye lavere husleie i et kontorfellesskap enn ved leie av et helt vanlig kontor. Dette skyldes blant annet at utgiftene til drift og vedlikehold deles av mange leietakere – i stedet for at din bedrift står med alle utgiftene alene. Når du leier en kontorplass, er det også vanligvis et mye lavere depositum – og i mange tilfeller ingenting. Videre har et kontorfellesskap ofte en mye kortere oppsigelsesfrist enn et kontor.

Få nettverk og inspirasjon

Mange velger en kontorplass i et kontorfellesskap pågrunn av mulighetene for sosialt samvær med andre selvstendige næringsdrivende. Når din bedrift er basert i et kontorfellesskap får du muligheten til å nettverke med andre gründere på daglig basis samt få ny inspirasjon og motivasjon. Det finnes ulikheter ved de forskjellige kontorfellesskapene når det gjelder hvo mye vekt det legges på det sosiale aspektet, og her er det viktig å velge et sted som passer til dine ønsker og behov.

Kontorfelleskap med tilpasset profil

Det etableres stadig flere og flere kontorfellesskaper med veldig spesifikke profiler rettet mot spesifikke bedrifter. For eksempel kan det være et fokus på kreative eller start-ups - eller noe annet. Det er også en økende tendens til å øke det sosiale samværet med nettverkskvelder, sparring, foredrag og andre arrangementer. Mange brukere opplever at det skapes en synergi mellom bedriftene i et kontorfellesskap og at det inspirerende miljøet gir ny energi, inspirasjon og til tider medfører at helt nye bedrifter kan oppstå.

Ditt selskap kan vokse i et kontorfellesskap

Noen gründere kan være motvillige til å leie en kontorplass hvis de har en forventing om at selskapet vil vokse betydelig i overskuelig fremtid. Her tror mange at det ikke er mulig å ansette flere medarbeidere hvis selskapet holder til i et kontorfellesskap. Dette er en unødvendig fordom. De fleste kontorfellesskaper er svært fleksible og gir god mulighet til å skaffe mer kontorplass slik at selskapet kan vokse i det tempoet som er naturlig. Denne fleksibiliteten kombinert sammen med de lave månedlige utgiftene gjør et kontorfellesskap til en ideell løsning for mange bedrifter.