arrow_upward
No oslo

Norges førende spesialist på kontorfellesskap

Mer enn 30 kontorfelleskap i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
mic
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert

Finn kontorfellesskap i Norge

Er du på jakt etter en enkel kontorløsning, som passer til din bedrift´s skiftende behov? MatchOffice gir deg et komplett overblikk over det norske markedet for kontorfellesskap. Vi har gjort det enkelt for deg å finne et nytt kontorlokale, hvor som helst i Norge. Klikk på kartet til høyre, og finn et kontorfellesskap i ditt ønskede område. Du kan også benytte deg av vår søkefunksjon øverst på siden, om du vil gjøre et mer målrettet søk. Valget er ditt – start et enkelt søk i dag!

Nyeste Møterom

Ledige kontorfellesskap hos MatchOffice

Ønsker du å leie, eller leie ut en kontorplass? MatchOffice.no har mange års erfaring innenfor utleie av kontorer i Norge, og vi vet hva som skjer på markedet. Vi representerer hele landets eiendomsbransje, fra de større etablerte eiendomsseleskaper, til de mindre private utleiere. Så snart utleier får en ledig kontorplass, vil det bli lagt opp på vår side. Dermed er du på MatchOffice.no alltid sikret et dagsaktuelt overblikk, så du enkelt kan finne ditt nye kontorfellesskap.

Du kan spare mye tid og penger ved å velge en kontorplass i stede for tradisjonelt kontor. Her får du nemlig et betjent kontor, til en fast månedspris med alt inkludert. Fremfor å bruke tid på drift av kontorlokaler kan du fokusere på din bedrifts kjernekompetanse, og spare en mengde resursser. Dessuten kan du binde deg til en kortere kontraktperiode, slik at du også kan skifte til et større eller mindre kontor på kort tid, eller til et annet område. Alt etter din behov og ønsker.

Vi sørger også for en innovativ videreutvikling av vår side og servicer, og bruker ny teknologi, som vil sikre den viriksomhet et lettere forløp. Blant annet utarbeider får Google sertifiserte fotograf virtuelle fremvisninger av utvalgte lokaler, slik at du kan oppleve lokalene interaktivt.

Det er avgjørende for oss at du får en god opplevelse når du benytter deg av siden vår. Vårt team er derfor alltid klare til å hjelpe deg på mail, chat eller telefon.

Hvorfor velge et kontorfellesskap

Kontorfællesskab i Danmark


Det er mange fordeler ved å leie en kontorplass i stedet for å jobbe hjemme eller leie et vanlig kontor. Dette gjør kontorfellesskaper til et mer populært alternativ for gründere og vi ser nå en god utvikling innenfor dette området.

Les mer

En kontorplass har økonomiske fordeler

Er du selvstendig næringsdrivende og ønsker ikke å jobbe hjemmefra lenger, står valget mellom et kontor eller et kontorfellesskap. I den forbindelse er det store økonomiske fordeler ved å leie en kontorplass. Typisk er det snakk om en mye lavere husleie i et kontorfellesskap enn ved leie av et helt vanlig kontor. Dette skyldes blant annet at utgiftene til drift og vedlikehold deles av flere leietakere – i stedet for at din bedrift står med alle utgiftene alene. Når du leier en kontorplass, er det også vanligvis et mye lavere depositum – og i mange tilfeller ingenting. Videre har et kontorfellesskap ofte en mye kortere oppsigelsesfrist enn et kontor. Dermed er det også lett å flytte til andre lokaler om bedriften skal oppleve vekst i antall ansatte eller behov etter annen beliggenhet.

Få nettverk og inspirasjon

Mange velger en kontorplass i et kontorfellesskap på grunn av mulighetene for sosialt samvær med andre selvstendige næringsdrivende. Når din bedrift er basert i et kontorfellesskap får du muligheten til å bygge nettverk med ansatte i andre bedrifer på daglig basis, samt få ny inspirasjon og motivasjon. I visse tilfeller kan dette også føre til helt nye samarbeid. Det legges ofte forskjellig mengde vekt på det sosiale aspektet i de forskjellige bedriftene, og det er derfor viktig å velge et kontorfelleskap som passer til dine ønsker og behov.

Kontorfelleskap med tilpasset profil

Det etableres stadig flere og flere kontorfellesskap med veldig spesifikke profiler rettet mot spesifikke bedrifter. For eksempel kan det være et fokus på kreative eller start-ups. Det er også en voksende tendens til å øke det sosiale samværet med nettverkskvelder, foredrag og andre arrangementer. Mange brukere opplever at det skapes en synergi mellom bedriftene i et kontorfellesskap og at det inspirerende miljøet gir ny energi, inspirasjon og til tider medfører at helt nye bedrifter kan oppstå.

Ditt selskap kan vokse sammen med andre

Noen gründere kan være motvillige til å leie en kontorplass hvis de har en forventing om at selskapet vil vokse betydelig i overskuelig fremtid. Her tror mange at det ikke er mulig å ansette flere medarbeidere hvis selskapet holder til i et kontorfellesskap. Dette er dog ikke sant. De fleste kontorfellesskaper er svært fleksible og gir gode muligheter til å skaffe mer kontorplass slik at selskapet kan vokse i ønsket tempo. Denne fleksibiliteten, kombinert med de lave månedlige utgiftene gjør et kontorfellesskap til en ideell løsning for mange bedrifter.