Drammen

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Drammen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Drammen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Lokaler til leie i Drammen

Drammen, også kalt Elvebyen, er Norges niende største by med sine 67 000 innbyggere. I Drammen by finnes alle forutsetninger for at virksomheter skal lykkes. Her finnes det muligheter for å lokalisere sitt kontor i de sentrale delene av byen og man drar nytte av å være nær Norges hovedstad Oslo, bare 4 mil unna. Drammens størrelse og innbyggertall gjør at det finnes en veldig stor og kompetent arbeidskraft i byen, og ikke minst på grunn av de mange høyskoler som finnes her.

Næringslivet i Drammen

I Drammen finnes det et mangfold av bedrifter innenfor forskjellige næringer, men næringslivet er mest preget av varehandler som står for hele 23 % av sysselsettingen i byen. De viktigste næringsområdene i Drammen er Holmen, Brakerøya og Kobbervikdalen og her kan en finne en mengde forskjellige kontorlokaler til leie.

Moderne kontorer i Drammen til leie

Mange områder i Drammen blir i dag modernisert og bygd om til nye kontorområder for å tiltrekke virksomheter og potensielle leiere. Du vil derfor kunne finne et riktig godt utvalg av kontorer til leie i områder rett utenfor sentrum. På Papirbredden – Drammen kunnskapspark, er etterspørselen størst etter kontorlokaler til leie og leieprisen vil naturlig være litt høyere enn andre områder.

Drammen — knutepunktbyen

Drammen by ligger bare en halvtimes reise fra Oslo med mer en 100 daglige togavganger til og fra. Direkte flytogforbindelse til og fra Gardemoen og bare en times reise fra to andre internasjonale flyplasser. Alt dette gjør Drammen til en veldig attraktiv by for bedrifter å etablere seg i kontorlokaler til leie.

Ditt søk ga ingen resultater