arrow_upward

1 Kontorlokale: Eidsvoll

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Eidsvoll kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Eidsvoll. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Kontorer til leie i Eidsvoll

Eidsvoll er en kommune i Akershus og grenser i nord til Østre Toten, i øst til Nord-Odal, i sørøst til Nes, i sør til Ullensaker og i vest til Nannestad og Hurdal. Eidsvoll er i dag mest kjent for at Grunnloven ble skrevet her i 1814, men byr også på en mengde ledige kontorlokaler til leie.

Næringsliv og kontorlokaler i Eidsvoll

Næringslivet i Eidsvoll kommune består stort sett av skogbruk og jordbruk, men kommunen har nå etablert store næringsarealer og kontorlokaler som legger til rette for nyetablingeringer i tilknytning til eksisterende infrastruktur og med tanke på utvikling av tettstedene. Eidsvoll ønsker en variert næringsstruktur i kommunen.

Transport i Eidsvoll

Eidsvoll har et veldig godt utbygd kollektivtilbud, og sammen med de billige kontor prisene, gjør dette til et veldig attraktivt sted å leie kontorlokaler. Både buss og tog er stort sett tilgjengelig i kort gåavstand hvor enn i Eidsvoll du befinner deg.

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall