arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Ofte stilte spørsmål av leietakere

Hvem leier ut leieobjektene på www.matchoffice.no?

Utleiere er typisk eiendomsselskaper eller private utleiere. Matchoffice.no formidler kontakten mellom utleier og leietaker.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørsmål angående et leieobjekt? 

Du bør kontakte utleier hvis du har spørsmål angående et konkret leieobjekt. For å få kontakt med utleier skal du bestille informasjon på det leieobjektet du er interessert i. Du mottar da en mail med navn, telefonnummer og e-posten til utleieren.

Hvordan bestiller jeg informasjon?

Først fyller du ut formularen “Få mere informasjon” med ditt navn, firma og tlf.nr samt din e-post. Du kan også tilføye eventuelle bemerkninger. Når du har inntastet alle opplysningene trykker du bare på knappen “Få gratis informasjon“. Heretter går det ca. fem minutter før du mottar din ordre.

Når kan jeg få en fremvisning?

Fremvisning av leieobjektet skal avtales direkte med utleieren. Kontaktopplysninger til utleier blir sendt via e-post når du har bestilt informasjon om leieobjektet.

Kan leieobjektet bruker til f.eks. matlaging, resturant eller take-away?

Hvis bruksmulighetene ikke er angitt i annonsebeskrivelsen skal du bestille informasjon om leieobjektet og deretter kontakte utleier for ytterligere informasjon. Matchoffice.no har ikke adgang til flere opplysninger om leieobjektene enn det som er angitt i annonsene.

Hva brukes mine kontaktopplysninger til?

Matchoffice.no videresender dine opplysninger til utleierne som administrerer de leieobjekter som du har bestilt informasjon om. Vi sender også utleierens kontaktopplysinger til deg. I tillegg lagrer vi dine opplysinger i vår database for å gi en personlig service til deg i form av oppfølgings e-post når det kommer nye leieobjekter. Du kan alltid framelde deg disse utsendelsene.

Kan jeg som privatperson bestille informasjon på et leieobjekt?

Ja, det kan du godt. I dette tilfelle bes du bare om å inntaste ditt navn i feltet hvor det står “Firma“. Så sørger vi får å sende informasjonen så raskt som mulig.

Hvordan får jeg automatisk tilsendt leieobjekter som passer til mine kriterier?

Du kan automatisk få tilsendt leieobjekter som passer til dine kriterier ved å oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en e-post med matchende leieobjekt så snart de blir opprettet på Matchoffice.no.

Hvordan sletter jeg min søkeagent?

Du kan til enhver tid framelde deg din søkeagent. Dette gjøres ved å klikke på linken nederst i e-posten du har mottatt der det står “klikk her for å slette denne søkeagent“. Du kan alltid opprette en ny søkeagent.

Hvordan framelder jeg meg dere oppfølgingsmails?

Du kan til enhver tid framelde deg våre oppfølgingsmails. Oppfølgingsmails kan avmeldes ved å trykke på linken neders i oppfølgingsmailen.

Hvorfor har jeg ikke mottatt den bestilte informasjonen ennå?

Det skjer pågrunn av at våres e-poster bliver fanget opp av våres kunders spamfiltre. Sjekk derfor alltid ditt spamfilter hvis du ikke har mottatt noen informasjon etter fem minutter. Hvis mailen ikke ligger i ditt spamfilter er du velkommen til å kontakte oss.

Er prisene på leieobjektene inklusiv eller eksklusiv moms?

Priserne er oftest eksklusiv moms. Kontakt utleier for flere detaljer.

Hvorfor mottar jeg fremdeles e-post fra dere selv om jeg har avmeld meg?

Det kan skylder at du enten har vært inne etterfølgende og bestillt informasjon på; www.matchoffice.no eller fordi du både har en aktiv søkeagent og mottar oppfølgingsmails, og at du derfor skal avmeldes to steder.

Kontakt

Fant du ikke svar på det du lette etter er du velkommen til å kontakte oss på tlf (+47) 22 99 62 05 eller via e-post info@matchoffice.com.