Vanlige spørsmål fra leietakere

Er du utleier? Se ofte stilte spørsmål fra utleiere.

Denne siden besvarer spørsmål om følgende:

Informasjon om leieavtalen og kontakten med utleier

Hvordan kan jeg be om mer informasjon om eiendommen?

Hvis du er interessert i en eiendom må du fylle ut kontaktinformasjon i skjemaet og trykke på knappen ‘Få informasjon og priser’. Deretter vil du motta informasjonen innen fem minutter og utleier vil, som oftest, også kontakte deg direkte.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørsmål om en bestemt eiendom?

Dersom du har spørsmål om lokaler kan du kontakte eieren direkte ved å fylle inn din kontaktinformasjon og trykke knappen ‘Still utleier et spørsmål’.

Når kan jeg besøke eiendommen?

Tid for visning må avtales direkte med utleier. Kontaktinformasjonen til utleier vil bli sent til din email når du bestiller informasjon om eiendommen. Du kan også foreslå en dato for visning ved å fylle ut skjemaet ‘Bestill en visning’.

Hva blir mine personlige data til?

MatchOffice sender dataene dine til utleier av eiendommen du er interessert i. Vi benytter også informasjonen til å tilby deg flere interessante leieobjekter i fremtiden. Du kan når som helst melde deg av denne tjenesten. Les mer om dine data i vår personvernpolicy.

Abonnere eller melde av søkeagenten

Hvordan kan jeg enkelt motta informasjon om eiendommer som møter mine kriterier?

Du kan opprette en automatisk søkeagent med de kriteriene som er interessante for deg. Du vil motta en email når vi har nye kommersielle leieobjekter som møter dine kriterier.

Hvordan kan jeg slette min søkeagent?

Du kan når som helst avslutte automatisk søk etter lokaler. Bare klikk deg inn på linken ‘Klikk her for å slette din søkeagent’ i slutten av en av emailene du har mottatt. Hvis nødvendig kan du når som helst opprette en ny søkeagent.

Avmelde nyhetsbrevet og andre email

Hvordan kan jeg avmelde email fra dere?

Du kan når som helst melde deg av email. Bare klikk på linken nederst i en av emailene fra oss. Hvis dette ikke virker, vennligst skriv til oss på info@matchoffice.com, og vi vil gjøre dette manuelt for deg.

Hvorfor får jeg fortsatt emailer fra dere enda jeg har meldt meg av?

Dette kan forekomme dersom du har forespurt informasjon om utleie på MatchOffice etter at du meldte deg av, eller fordi din automatiske søkeagent fortsatt er aktiv. Du må melde deg av begge tjenestene.


Dersom du ikke har fått svar på spørsmålene dine, skriv til info@matchoffice.com. Vi er tilgjengelige for å besvare dine spørsmål mandag - fredag fra 08:30 til 17:00.


Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo