arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Computer new no nb
Jakobdalhoff
Jakob Dalhoff
CEO, MatchOffice

"I dag samarbeider vi med omtrent 2,500 eiendomsbesittere, eiendomsselskap og fleksible workspaces over hele verden. Siden 2009 har vi hatt gleden av å hjelpe over 2,000 leietakere hvert år med å finne lokaler til fordel for våre utleiere"

Matchoffice generic

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss:

Åpningstider:

Mandag - Fredag 09:00-17:00

FAQ før registrering

Vi jobber etter No Cure No Pay-basis, hvilket betyr at du ikke betaler oss før leietaker blir kunden din. De kan granske de fullstendige Betingelser & Vilkår etter at du har valgt foretrukne betalingsmodell. Gå til www.matchoffice.no/signup og klikk på den grønne «vilkår for bruk»-knappen rett under registreringsskjemaet.
Vår provisjon er 12,5 %. Likevel gjelder betalingen av provisjonen kun for de første 12 månedene av samarbeidet med utleieren Videre kan du være oppført i alle kategorier (forretningssenter, kontor, coworking, møterom og virtuelt kontor) og fortsatt kun betale provisjonene når leietaker signerer en avtale med deg.
Det betyr at vi vil kun vil belaste 12,5% provisjon gjennom de første 12 månedene av samarbeidet ditt med leietakeren. Hvis kunden foretrekker å leie arbeidsplassen på månedlig basis, vil vi sende en faktura hver tredje måned.
Vår forretningsmodell er i utgangspunktet ganske lik de andre nettsidene for utleie. Derimot målretter vi oss både mot internasjonale og lokale markeder, og tilbyr både en internasjonal plattform www.matchoffice.com og en lokal nettside i 19 land, inkludert Norge, Danmark, Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Finland, Spania, Italia, Frankrike, Sveits, Luxemburg, Østerrike, Polen, Storbritannia, Singapore, India, Hong Kong og Ukraina.
Vi tar aldri betaling fra utleiere for det som er rettmessig deres. I denne situasjonen betaler du ikke provisjon, men vi ber deg vennligst om å sende oss en varsling.
Det er tilstrekkelig å akseptere våre betingelser for bruk av tjenesten når dere registrerer deg på plattformen.
Selvfølgelig! Opphør av samarbeidet med oss krever ikke mer enn at du sender oss et varsel dagen før det aktuelle opphøret.
Alle lokasjonene deres vil bli registrert under én konto, noe som gjør det enklere for dere å administrere dem. Derfor har alle ansatte, som du deler innlogging og passord med, muligheten til å administrere MatchOffice-kontoen deres.
Når du har registrert profilen deres, kan du klikke på «Opprett nytt utleielokale», uthevet i oransje.
Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo trustpilot.svg
  • Matchoffice medlemskaplogo googlestreetview.svg
  • Matchoffice medlemskaplogo copyrighted.svg