arrow_upward
No oslo

Norges førende spesialist på kontorhotell

Kontorhotell og Coworking spaces i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
mic
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert

Finn kontorhotell i Norge

Leter din bedrift etter en fleksibel løsning for leie av kontorlokaler? MatchOffice.no gir deg en gratis, oppdatert oversikt over ledige kontorhoteller i hele landet. Vår portal gir deg adgang til et stort utvalg av kontorhoteller, på en brukervennlig måte. Det er både en enkel og rask måte for å få et overblikk over de forskjellige muligheter, og til å finne et kontorhotell som matcher behovene til din virksomhet.

Søk via kartet eller søkefeltet øverst på siden. Du kan også gjøre prosessen enda lettere ved å opprette en søkeagent. På denne måten vil du få beskjed når vi får kontorhoteller inn på siden som er relevante for din virksomhet.

Nyeste Kontorhotell

Få overblikk over markedet for kontorhoteller

På MatchOffice.no får du en enkel, effektiv oversikt over et stort utvalg av alle slags kontorhoteller i hele Norge. Så uansett behov, om din bedrift har krav til loaklet, pris, service, adresse eller annet, vil du enkelt finne et kontorhotell som passer akkurat deres behov. Vi i MatchOffice har som mål å bistå deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Gjennom å leie et kontor i et kontorhotell får du en unik fleksibilitet. Et kontorhotell åpner for mange muligheter, da lokalene kan tilpasses med hensyn til bedriftens behov. Unngå å legge energi i det praktiske som hører med ved vanlig kontorleie, spar tid og penger ved å ha alt på plass, møblert og klart til bruk. Dette gir bedriften muligheten til å rette all fokus på bedriftens gjøremål fra dag én. I tillegg vil selskapet også ha muligheten til å utvide sitt nettverk gjennom kontakt med andre leietakere i kontorhotellet.

Våre annonser er alltid aktuelle, og du kan filtrere ditt søk etter beliggenhet, størrelse og priser, så du simpelt får en oversikt over kontorhoteller som matcher din virksomhets krav. Oppretter du en søkeagent vil du få en mail når vi oppretter relevante kontorhoteller på siden, så du raskt kan slå til og kontkate utleier.

Det er avgjørende for oss at du får en god opplevelse når du benytter vår side. Derfor står vårt team alltid klare til å hjelpe deg på mail, chat, eller telefon, om du har spørsmål.

I tillegg fortsetter vi med en nyskapende utvikling av nettsiden vår, samt servicen, og bruker ny teknologi, som sikrer din virksomhet et enda lettere forløp. Blant annet utarbeider vår Google sertifiserte fotograf virtuelle fremvisninger av utvalgte lokaler, slik at du kan oppleve dem interaktivt fra din pc eller smartphone.

Vi ser frem til å hjelpe deg, enkelt og raskt, med å finne ditt nye kontorhotell!

Hvorfor velge et kontorhotell?

Kontorhotel i Danmark


For mange store, samt mellomstore bedrifter, er et kontorhotell ofte en ideell løsning. Nedenfor finner du en oversikt over alle fordeler din bedrift kan dra nytte av ved å velge et kontorhotell fremfor tradisjonelle kontorlokaler.

Les mer

Mange fordeler ved et kontorhotell

Det er mye å ta hensyn til når man velger et kontorhotell, hvorav pris er en av dem. Ofte er det faktisk en betydelig økonomisk gevinst ved å plassere din virksomhet i denne type kontorlokale. Forskjellige kontorhoteller har natuligvis forskjellige priser, men da man i et kontorhotell er flere bedrifter som leier seg inn i samme eiendom, deler man visse areal og fasiliteter - og dermed også en lang rekke faste utgifter. Eksempler på dette kan være utgifter til rengjøring, møtelokaler, kantine, internet og lignende. I flere tilfeller deles også resepsjon, og i den forbindelse deler bedriften også kostnadene med denne. Det enkelte firma behøver i disse tilfeller dermed ikke å ansette personale til resepsjonen - og sparer dermed ressurser.

Få større fleksibilitet

Ved tradisjonelle leiekontrakter er det ofte en lange oppsigelsesperiode, noe man unngår ved leie av kontorhotell. I slike situasjoner er det som regel mye kortere oppsigelsesfrister enn i andre leiekontrakter. Med et kontorhotell kan din virksomhet dermed raskere flytte inn i andre lokaler, hvis bedriften for eksempel skulle utvide, har bruk for en annen beliggenhet, eller en annen type lokaler. Å leie seg inn på kontorhotell byr dermed på en større flekisbilitet for din bedrift, enn hva det tradisjonelle kontoret gjør.

Bygge nettverk med andre bedrifter

I et kontorhotell er de enkelte firmaer typisk plassert i avlukkede lokaler, og du får dermed 100% ro til å konsentrere deg om din egen virksomhet. På samme tid deles visse fellesarealer, som for eksempel kantinen, hvor medarbeiderene har mulighet til å bygge nettverk ned representanter fra byggets øvrige virksomheter. Denne muligheten for sosial kontakt på tvers av virksomheter gir ofte økt inspirasjon og motivasjon hos de enkelte parter. I visse tilfeller kan det til og med åpne dører til helt nye samarbeid. Kort sagt så er det mange fordeler ved å velge denne typen kontorløsning. Her på MatchOffice.no finner du en overskuelig oversikt over kontorhoteller i hele landet, så du raskt kan sammenligne priser, beliggenhet osv. og nemt kan finne den helt riktige løsningen for din virksomhet.