arrow_upward
No oslo

Norges førende spesialist på kontorhotell

Kontorhotell og Coworking spaces i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Lager/produksjonslokaledone
Butikklokaledone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
MatchOfficeC.J. Hambros Plass 2C0164 Oslo(+47) 22 99 62 05info@matchoffice.comOrganisasjonsnummer: 31627877
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert
No

Finn kontorhotell i Norge

Leter din bedrift etter en fleksibel løsning for kontorleie? Da er et kontorhotell den perfekte løsningen for deg. På MatchOffice kan du finne ditt nye kontor i form av et kontorhotell. Vår portal gir et overblikk over kontorhoteller i hele Norge, så du kan enkelt finne et kontorhotell som passer dine ønsker og behov.

Få e-post ved nye Leieobjekt
  • Googlestreetview
  • Technopolis
  • Cbre
  • Regus
  • Colliers

Nyeste Lokaler

Ledige kontorhoteller hos MatchOffice

Vi i MatchOffice har som målsetting å bistå deg med å finne den beste løsningen for din bedrift. Vi lister samtlige kontorhoteller i Norge. Vi har noe som passer alle!

Gjennom å leie et kontor i et kontorhotell får du en unik fleksibilitet. Et kontorhotell åpner for mange muligheter, da lokalene kan tilpasses med hensyn til bedriftens behov. Unngå å legge energi i det praktiske som hører med ved vanlig kontorleie, og spar penger ved å ha alt på plass, møblert og klart. Dette gir bedriften muligheten til å rette alt fokus på bedriftens gjøremål fra dag én. I tillegg vil selskapet også ha muligheten til å utvide sitt nettverk gjennom kontakt med andre leietakere i kontorhotellet.

MatchOffice hjelper deg med å finne et kontorhotell som passer til dine behov og ønsker. Søk etter det området eller byen du er på utkikk etter, velg de kontorhotellene som passer til din bedrift, og forespør mer informasjon og priser.

Hvorfor velge et kontorhotell?

Kontorhotel i Danmark


For mange mellomstore og store bedrifter er et kontorhotell ofte en god løsning. Nedenfor finner du en oversikt over alle fordeler din bedrift kan dra nytte av ved å velge et kontorhotell fremfor et vanlig kontor.

Les mer

Store fordeler ved et kontorhotell

Det er mye å ta hensyn til når man velger et kontorhotell, hvorav pris er en av dem. Ofte tjener mange bedrifter på å velge et kontorhotell. I et kontorhotell er flere forskjellige bedrifter i samme kompleks og deler noen fellesarealer og fellesfasiliteter. Dette medfører at mange faste utgifter deles av flere parter. Det kan eksempelvis være utgifter i forbindelse med renhold, møterom, kantine, Internett og lignende. I flere tilfeller deler man også resepsjonen som dekkes av de mange forskjellige bedriftene. De enkelte bedriftene behøver derfor ikke å ansette eget personale til resepsjonen og sparer derfor penger på slike utgifter.

Få større fleksibilitet med et kontorhotell

Lange oppsigelsestider kjennetegner vanlige leiekontrakter, noe som man kan unngå med et kontorhotell . Her er det som regel en mye kortere oppsigelsesfrist. Med et kontorhotell kan din bedrift flytte raskt til andre lokaler dersom bedriften for eksempel utvides og/eller har bruk for en annen beliggenhet eller et annet lokale. Kontorhoteller byr derfor på en mye større fleksibilitet for din bedrift enn et vanlig kontorlokale.

Bygge nettverk med andre bedrifter

I et kontorhotell er de forskjellige bedriftene som regel plassert i egne lokaler og du får på en måte 100% ro til å konsentrere deg om din egen virksomhet. Samtidig deles fellesarealer som kantine, og her har du og dine medarbeidere muligheten til å knytte kontakt med representanter fra andre bedrifter. Denne muligheten for sosial kontakt på tvers av bedrifter gir ofte en inspirasjon og motivasjon hos de enkelte parter og i visse tilfeller kan det også åpne dører til nye samarbeid. Det er kort sagt mange fordeler ved å leie seg inn i et kontorhotell. På denne siden kan du finne en oversikt over kontorhoteller i hele landet og du kan raskt og enkelt finne en løsning som passer til din bedrift. På Matchoffice.no finner du raskt det rette kontorhotellet til din bedrift! Få en enkel oversikt over ledige kontorhoteller i hele Norge.