Partneremblem

Med et Partneremblem på MatchOffice, viser du som utleier, til våre flere tusen brukere, at vi har et langvarig og lønnsomt samarbeid. Dette gir våre utleiere mer kvalifiserte leads, samtidig som det hjelper våre mange brukere med å finne det lokalet de ønsker.

Vi har samarbeidet med flere av våre partnere i mange år, og dermed vet vi av erfaring at vi kan gå gode for de lokaler de tilbyr, og at våre kunder kan være sikre på at alt foregår profesjonelt - fra de kommer i kontakt, til leiekontrakten har blitt signert.

Oppføringsvisningene våre

Dette er hvordan MatchOffice´s partneremblem vil vises på dine annonser, på våre listevisninger.

Hva er fordelene med et Partneremblem?

Når Når du har et partneremblem på MatchOffice, får du flere fordeler som vil synliggjøre dine lokaler på listevisningen.

  • Mer oppmerksomhet på vår listevisning
  • Din annonse vil skille seg ut fra konkurrenter´s
  • Partneremblem på dine annonser
  • Mer tillit fra våre kunder
  • Motta mer kvalifiserte leads
  • Vise dine egne kunder at du er en troverdig leverandør gjennom Partneremblemet ditt på MatchOffice

Hva koster det å få et Partneremblem?

Det er gratis å få et Partneremblem med MatchOffice. Vi gjennomfører alltid en grundig evaluering av deg som utleier, slik at vi er sikre på at vi kan gå gode for det forsterkede samarbeidet, og at våre brukere er i trygge hender.

Med et Partneremblem på MatchOffice vil dine lokaler få ekstra oppmerksomhet, noe som kan resultere i flere, samt mer kvalifiserte leads.

Hva krever vi i retur?

Partneremblemet kan inkludere på nettsiden din, slik at du kan vise at du er stolt av å samarbeide med en av de globalt ledende portaler for utleie av næringseiendom.


Partner emblem

Dette er hvordan MatchOffice´s partneremblem vil vises på din nettside.

Få et Partneremblem

Hvis du er interessert i å få et partneremblem på MatchOffice, så sender du oss en e-mail til info@matchoffice.com og vi vil assistere deg i prosessen med å få et Partneremblem.

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo