arrow_upward

8 Kontorhotell: Bærum

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Bærum kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Bærum. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Næringslokaler i attraktive Bærum

Bærum har ikke alltid vært så attraktiv som det er i dag. Faktisk var det først på 50- og 60-tallet at Bærum begynte å vokse seg til den attraktive kommunen som vi kjenner den i dag. Bærum havner alltid høyt oppe på listen over de mest attraktive kommunene for næringslivet i NHOs årlige Kommune NM, hvor kåringen baseres på flere forskjellige indikatorer. Den aller viktigste indikatoren i dette henseende er næringslivsindikatoren hvor det viktigste er et variert næringsliv, høyt inntektsnivå og stor andel privat sysselsetting. Det er altså her Bærum scorer høyt.
De gode vilkårene for næringslivet har ikke kommet av seg selv. Det er et resultat av resolutt og målrettet samarbeid mellom kommunen og næringslivet. Bærum kommunes administrative og politiske ledelse inviterer hvert år til et kontaktmøte. I dette møtet orienterer kommunen om planer og behov, og oppmuntrer samtidig næringslivet til å komme med forslag til løsninger og felles utviklingsprosjekter. Bærum kommune kjemper med mange andre attraktive kommuner og regioner i Norge, så det faktum at Bærum kommune konstant havner i toppsjiktet i Kommune NM vitner om et godt samarbeid med næringslivet for å imøtekomme fremtidens utfordringer.

Etter at Bærum begynte å vokse drastisk på 50- og 60-tallet, ble det i starten et voldsomt press på infrastrukturen. Planleggingen for utbyggingen tok høyde for de fantastiske bynære naturområdene i regionen, og det ble fort klargjort hvilke områder som skulle utbygges og hvilke som skulle bevares som mark og skog. Det er flere sentre i Bærum kommune, og det er gode kommunikasjonsmuligheter for alle til Sandvika som i dag fungerer som kommunens sentrum for handel og industri. Dette har helt klart vært med til å gjøre Bærum til en attraktiv kommune å både jobbe og bo i, siden man kan etablere seg på så mange forskjellige steder, samtidig som man forblir sentralt tilknyttet.

Norges trafikale knutepunkt

Det er nok ikke mange steder i Norge som kan skryte på seg å være et trafikknutepunkt i like høy grad som Bærum. Motorveiene E18 og E16 møtes i Sandvika, og Bærumsveien er en ferdselsåre for tusenvis av mennesker på vei gjennom kommunen hver eneste dag. Det er med andre ord enkelt å ta bilen for å komme seg frem og tilbake i kommunen.

Gode transportmuligheter

Men når det er sagt, så er det først og fremst kollektivtrafikken som har vært med til å effektiviserer hverdagen for de aller fleste ansatte når de skal komme seg til og fra jobben. Askerbanen, Drammensbanen, Lilleakerbanen, Røabanen og Kolsåsbanen utgjør tilsammen de viktigste kollektivtilbudene i Bærum.
God infrastruktur er viktig når man skal bestemme seg for hvor man vil finne lokaler til leie, og det er ikke kun de ansatte som skal frem og tilbake til forretningslokalene, men også de besøkende. Både besøkende som har kort reisetid, og også de som kommer langveisfra, for eksempel fra andre landsdeler eller utlandet. Man skulle kanskje tro at savnet etter Fornebu lufthavn var stort, men det er ikke tilfellet. I dag har Flytoget mange avganger hver eneste dag, og frakter tusenvis av besøkende sikkert frem og tilbake til hovedflyplassen på  Gardermoen.

Perfekt med næringslokaler i Bærum

Bærum henger mer eller mindre sammen med Oslo, og ligger rett sørøst for hovedstaden. Infrastrukturen er god og blir hele tiden forbedret. Politikerne i Bærum kommune understreker dessuten hvor viktig det er å ha et godt samarbeid med næringslivet i regionen, og sammen med et rikt kultur- og naturliv, er Bærum et av de aller beste stedene å ha næringslokalene sine i.
I takt med den stigende etterspørselen etter både forretningslokaler og kontorer, bygges det i dag stadig nye kontorhoteller i området, i tillegg til at næringsparkene blir mer og mer populære. Næringslivet i Bærum er selve grunnsteinen i Bærum kommunes attraktive utvikling, og det jobbes konstant for å skape gode og effektive løsninger for innbyggernes behov. Det tette båndet til næringslivet blir forsterket via innovative anskaffelser og samarbeid på tvers av faggrupper.
De innovative anskaffelsene skal bidra til at Bærum blir enda smartere og enda grønnere for næringsliv og innbyggere. Dessuten satses det sterkt på å bidra til et godt etablerer og gründermiljø. Verdifulle møteplasser med næringslivet, hvor det oppstår forslag til løsninger til konkrete behov, bidrar til at Bærum kommune er det perfekte stedet å ha næringslokalene sine i.

Fra flyplass til rikt næringsliv

Fornebu er uten tvil et av de aller mest attraktive stedene å ha næringslokaler i Bærum. Utbyggingen av den gamle flyplassen er ikke ferdig ennå, og utbyggingen de neste 20 årene deles inn i tre kategorier – byen, parken og landet. Områdene hvor det skal være størst urbanitet blir i områdene langs hovedveisystemene og T-banen. Selve bykjerne skal ligge innenfor en gangavstand på fem minutter fra T-banestasjonen, og gode boligforhold i området sikres ved at byen på Fornebu skal ha et rikt handels- og næringsliv, i tillegg til gode offentlige rom med ulike funksjoner og aktiviteter.

Forretningslokaler i Sandvika

Sandvika har vært gjennom en enorm utvikling de siste årene, og området fortsetter med å ta store steg inn i fremtiden. Sandvika stasjon er en av Norges aller travleste, og har nylig gått gjennom en tiltrengt ansiktsløftning.
Selve Sandvika by får flere grønne møteplasser for både arbeidstakere og innbyggere, og området vil se en ytterligere urbanisering i fremtiden. Et variert handelsliv prioriteres i Sandvika, med lokaler til leie i form av både kontorer og forretninger i gatenivå. Bygningsfasadene blir dermed mer åpne, og det kommer automatisk flere mennesker i gatene.

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 2 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
Egner seg for kafé/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antall