Bærum

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Bærum kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Bærum. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Bærum — en forstad til Oslo

Bærum er en av Norges største kommuner og den største forstad til Oslo. Fornebu og Lysaker er de mest populære områdene som inneholder flest kontorhoteller i Bærum, og de fleste bedrifter etablerer seg her. Bærum har enkelt tilknytting til Asker på vestsiden og Oslo på østsiden.

Fornebu og Lysaker

Fornebu og Lysaker er to områder i Bærum kommune som ligger helt på grensen til Oslo by. Grunnet den store nærhet til Oslo by har mange bedrifter flyttet inn i forskjellige kontorhoteller både på Fornebu og Lysaker. Fornebu ligger mellom Lysaker og Snarøya og er mest kjent for den tidligere hovedflyplassen Oslo lufthavn, Fornebu. På Fornebu kan en leie kontorer i store og moderne kontorhoteller. Lysaker er et område som ligger helt på grensen til Oslo og er et av de største trafikknutepunktene på Østlandet.

Bærum — et variert næringsliv

I Bærum kommune finnes det et mangfoldig næringsliv, noe som har resultert i mange gode muligheter for å leie kontor i et kontorhotell i områder som Sandvika, Fornebu og Lysaker. Foruten mange selskaper innenfor oljesektoren, kan en finne bedrifter innenfor IT, finans, forsikring, markedsføring og maritim sektoren.

Ditt søk ga ingen resultater