arrow_upward

6 Kontorhotell: Bærum

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Bærum kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Bærum. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Ett av landets mest attraktive områder for lokalisering av business center

Bærum kommune er plassert i Akershus fylke og utgjør en velstående forstad til hovedstaden. Bærum er ansett som ett av de mest attraktive områdene å bosette seg, samt drive næring utenfor Oslo. Både på grunn av nærhet til skog og mark, samt kommunens´ vekst i lokaler og boliger. Det er et stort antall parker i kommunen, noe som gjør det lett for næringsdrivende å få frisk luft i lunsjpausen. I området er det byparker, parker i større friområder, samt mindre grønne lunger. De er til glede for alle i Bærum, både familier og næringsdrivende, da de er offentlig tilgjengelige friområder. Om arbeidsdagen blir varm og tung på en sommerdag er løsningen rett utenfor døren. Det er nemlig unike muligheter til både salt - og ferskvann i kommunen.   

Kommunen er på topp i målinger av arbeidsmarked, kompetanse og næringsliv 

Takket være kommunens pulserende næringsliv, er det omkring 35 000 mennesker som har sin arbeidsplass i det populære området. Dette innebærer også noen av Norges største bedrifter som er bosatt i Bærum kommune: Telenor, Cisco Systems, Statkraft, Norwegian Air Shuttle og Statoil. Et Business Center er ideelt å etablere i Bærum kommune, da E18 og E16 møtes i Sandvika for all transport. En annen faktor som gjør kommunen til et meget attraktivt sted for business centers, er nemlig kommunens høye scoringer i de årlige målinger av vekstkraft og attraktivitet. Kommunen har lenge ligget stabilt på andreplass, der målingene går ut i fra næringsliv og privatøkonomi, kompetanse, sysselsetting og arbeidsmarked, befolkningssammensetning, og kommuneøkonomi. En annen grunn til at kommunen har vokst til å bli ett av landets mest attraktive områder for business centers og tradisjonelle kontorlokaler, er på bakgrunn at Bærum har Norges høyeste gjennomsnittlige inntekts – og utdannelsesnivå, noe som preger området. I årene som kommer planlegger kommunen dessuten å fokusere på å optimere løsninger for næringslivet, slik at området blir enda bedre tilrettelagt for folket i arbeid.

Kommunen er fylt med mindre områder - både rolige og pulserende 

Kommunen består av flere mindre områder med sine egne typer for sjarm, og fordeler for lokalisering av kontorhotell. Ett av disse er Sandvika, som i årene fremover vil gå gjennom en større utvikling og forvandling. Et av områdene med størst fokus er å finne bedre løsninger for alle i næringslivet, slik at området blir tilrettelagt for folket i arbeid. Stabekk er et annet slikt område i Bærum og er et attraktivt og levende sentrumsområde i kommunen. Sandvika er under en utvikling der det blir lagt mye vekt på gode møteplasser, og fortetting innenfor eksisterende bebyggelsesstruktur. Et annet sted verdt å nevne i forhold til business centers er Fornebu. Der er et annet attraktivt område for næringsdrivende, da det er en levende by, med et mangfold av boliger, tjenester, næringsliv, rekreasjons - og kulturtilbud. Fornebuområdet er et sentrum for regional og nasjonal næringsutvikling. Lysaker er et av knutepunktene i kommunen, hvor man ser mye av kommunens næringseiendom. Områdets hovedfokus ligger på de offentlige rommene og myke trafikanters interesser. Kanalen som strekker seg gjennom Lysaker er et perfekt sted for en frisk pause fra det pulserende næringslivet. Dette kan gjenspeiles i Sandvika, også kjent som byen for fremtiden. Sandvikaområdet er ansett som veldig attraktivt for næringsdrivende, da det er lokalisert næringsbygg og butikkområder, grønne lunger og møteplasser i strøket.    


Ta en titt på det brede tilbudet vi har av næringslokaler i Bærum, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og voksende næringslivet kommunen tilbyr.  

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall