arrow_upward

24 Næringslokaler: Stavanger

Er du på utkikk etter et næringslokale i Stavanger kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige næringslokaler i Stavanger. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Stavanger kommune - et knutepunkt for næringsliv 

Stavanger er en by og kommune, plassert sørvest i Norge, og er landets tettest befolkede kommune. Man kan trygt si at Stavanger er et levende område, da det blir regnet som det administrerende, økonomiske og kulturelle senter i fylket. Byen er fullpakket med flotte fjorder, fjell og lange hvite sandstrender. Byen er også preget av det store antallet museer og årlige kulturbegivenheter. Stavanger er dessuten residensby for flere aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning.

En internasjonal destinasjon

På nasjonal basis regnes Stavanger i dag som sentrum for oljeindustrien i Norge, og er en av Europas energi hovedsteder, derav kallenavnet «oljehovedstaden». En av landets største næringsparker ligger i ytterkanten av kommunen, og står for 2 500 bedrifter med nærmere 40 000 arbeidsplasser. Byen regnes for å være svært internasjonal. Dette er på bakgrunn av nordens største selskap, Statoil, her har sitt hovedkontor, i tillegg til flere internasjonale olje – og gasselskap. Stavanger ble i 2001, for fjerde året på rad, kåret til Norges beste næringslivsregion. Detter er dermed en av grunnene til at vi også mener det er meget viktig med et bredt utvalg til våre kunder, av næringslokaler i dette området som tilpasser alle behov. I dag er kommunen hele Europas olje- og energihovedstad, og den viktigste næringskilden for de lokale innbyggere er dermed fra oljeindustrien. Det norske oljeeventyret har naturlig nok tiltrukket en rekke forskjellige nasjonaliteter til området, noe som har gjort Stavanger til en internasjonal destinasjon.  


Stavanger er også en universitetsby, og er hjem for en rekke høyere utdanningsinstitusjoner og forskningsinstitutter. Dette kommer til uttrykk i byens urbane og livlige atmosfære, samt i et variert tilbud av butikker og spisesteder. I 2008 ble Stavanger utpekt som den europeiske kulturhovedstaden, et levende bevis på det varierte tilbud av kulturbegivenheter og aktiviteter i kommunen. I slutten av juli måned kan du få med deg matfestivalen Gladmat, hvor du vil finne ca 250.000 besøkende hvert år.

Lei kontorlokaler i verdensberømte naturomgivelser

Stavanger er plassert i en lang rekke flotte naturattraksjoner. Lysefjorden, Solstranden og Preikestolen er noen av landets mest besøkte naturseverdigheter, og er plassert i kommunen. Den verdensberømte naturen blir også tatt i bruk på andre måter. Enten om du vil gå en fjelltur, surfe, klatre, eller observere naturen fra sjøen, er det tilbud som sørger for en uforglemmelig opplevelse. 


Ta en titt på det brede tilbudet vi har av næringslokaler i Stavanger, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og pulserende næringslivet kommunen tilbyr.

 

star
star
star
star
star
4.7 of 5 / 3 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall