arrow_upward

6 Næringslokaler: Bergen

Er du på utkikk etter et næringslokale i Bergen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige næringslokaler i Bergen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Hold møtet i Bergen

Bergen er blant annet preget av et historisk vingesus. Vestlandets hovedstad var en gang Norges hovedstad og Hansaby. Det preges byen fortsatt av i dag, spesielt av perioden i Hansatiden. Det har alltid foregått rikelig med handel her, og Bergen har i dag stor fokus på detaljhandel, utdanning og forskning. Som Norges nest største by så er den selvfølgelig også preget av et ellers variert og mangfoldig næringsliv. 

Oversiktlige Bergen sentrum

Selve bykjernen i Bergen er oversiktlig og enkel å manøvrere seg rundt i. Byens kjøpesentre, hoteller og kulturinstitusjoner ligger innenfor gangavstand av hverandre, og Universitet i Bergen ligger som plommen i egget midt i det hele. Sammen med Norges Handelshøyskole, Sjøkrigsskolen, Høgskolen på Vestlandet, Kunsthøgskolen, NLA Høgskolen, Bergen Arkitekthøgskole, Handelshøgskolen BI og VID vitenskapelige høgskole, utgjør studentmassen over 25.000 mennesker. Alle disse unge, vitenshungrige og vitale menneskene er selvfølgelig med til å prege byen, og kultur- og nattelivet utgjør en pulserende, unik og viktig del av Bergen by.
Som besøkende i Bergen vil du dessuten sikkert også legge merke til hvor gode parkeringsmulighetene er i byen, selv om bykjernen er så kompakt. Her finnes det nemlig flere parkeringshus og alminnelige offentlige parkeringsmuligheter enn det man kan være vant til fra andre byer på samme størrelse. En av årsakene til dette er nok det gode kollektivtilbudet.

Godt utviklet kollektivtrafikk

Det er ofte enklere å la bilen stå hvis du har tenkt deg til Bergen – ikke fordi det er så mye trafikk, og parkeringsmulighetene er som sagt gode. Grunnen er at Bergen har en god og oversiktlige kollektivtrafikk. Den frakter effektivt innbyggere og besøkende ut og inn fra sentrum og rundt omkring i forstedene. Bergen har gjeninnført bytrikken med stor suksess, noe som også er med til å avlaste trykket på busstrafikken. Flybussen går til og fra sentrum, og Bergen togstasjon har flere ruter til forskjellige steder i landet. Bergensbanen har sitt utgangspunkt herfra, og er selve limet som holder Øst- og Vestlandet sammen.

Sentrale Flesland Lufthavn

Det er ikke bare virksomheter i og rundt Bergen som har en stor del av sine møtevirksomheter i Bergen. Bedrifter kommer gjerne langveisfra for å kunne nyte godt av de mange gode møtelokalene og fasilitetene Bergen kan by på. En av hovedårsakene til dette er at det er enkelt å komme til og fra byen, ikke minst takket være Bergen Lufthavn Flesland. Flyplassen er rett og slett med til å gjøre Bergen sentral. Flesland ligger kun 15 kilometer sør for Bergen sentrum, og har over 6,2 millioner reisende hvert år. Dette gjør at Flesland er Norges nest mest travle flyplass, kun slått av Oslo Lufthavn Gardermoen.
Den aller viktigste destinasjonen fra Flesland er Oslo med hele 25 daglige avganger, men Flesland har også en internasjonal orientering, og har også daglige avganger til Aberdeen, Amsterdam, Helsingfors, København og London.
Som mange av oss husker med Oslo lufthavn Fornebu, så ligger også Flesland vakkert plassert ut mot fjorden. Innflygningen er en opplevelse i seg selv, og gir deg et luftig overblikk over naturen på Vestlandet.

Møtelokaler og konferanserom i unike omgivelser

Men folk kommer ikke til Bergen og holder møter bare fordi flyplassen ligger så sentralt. Vestlandets hovedstad er en unik by, og du kan merke historien på hvert et eneste gatehjørne, hvis altså ikke bergenserne gjør deg oppmerksom på det før du får sjansen til å oppdage det selv. Det er få steder i Norge som kan skryte av en arkitektur og natur som preger en by på samme vakre måte som Bergen. Bergenserne og alle tilflytterne skaper tilsammen en fantastisk cocktail og unik stemning man kun kan bli smittet og glad av. 
Byen har dessuten lagt alt til rette for at næringslivet i byen og besøkende virksomheter kan få fullt utbytte av oppholdet sitt ved å tilby fantastiske møterom og konferanselokaler.
 

Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall