arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Historikk for MatchOffice

MatchOffice ble grunnlagt i 2004 av Hauke Haas og Jakob Dalhoff med formål om å skaffe leietakere til danske kontorhotell.

 

2015: I starten av året rulles MatchOffice ut i Norge med en selvstendig hjemmeside. Senere på året kommer land som Finland, Spania og Polen også med i puljen.

2014:

I Mai lanseres et tidsvarende og brukeroptimert design og vi blir også godtkjent for et bedriftsPhD-prosjekt og får gleden til å jobbe med den franske statestikkeren Arthur Katossky.

I forbindelsen med organisasjonsendringene og behovet for flere arbeidsplasser flytter vi midt på året til et nytt, større og åpent kontorlandskap på Østerbro i københavn. Det gir også bedre muligheter for å arbeide mer agilt og etter scrum-tankegangen. På taket av vårt nye kontor er det etablert et innovativt citylandbruk hvor vi bli hovedsponsor for fire bistander.

2013:

MatchOffice runder i alt 4500 kontorhoteller fordelt på over 100 land. Vi gjennomfører også den største avtalen noensinne for Den Syriske Bank, Audi, som flytter sitt kontor med flere enn 20 medarbeidere til Istanbul.

Midt på året blir den svenske hjemmeside Matchoffice.se etablert og har som formål å formidle tradisjonelle kontorlokaler i Sverige. Det blir også opprettet et svensk aksjeselskap samt en svensk bestyrelse.

2012: I løpet av 2012 ruller MatchOffice ut uavhengige nettsider for en rekke land, inkludert India, Singapore og Hong Kong. Lokalebasen utvider så det også dekker deler av det svenske markedet, startende med Skåne. Vi utgiver oså det første nummer av det danske magasinet «Nine to Five» som i tillegg med «Lokaleguiden» gir utleiere muligheten til å annonsere leieobjekter for en stor og motivert målgruppe. Magasinet distribueres til 30 000 kontorvirksomheter i Storkøbenhavn.

2011: I løpet av året bruker vi krefter på å optimere hjemmesidens back-end så det blir enklere for utleiere å benytte siden.
2010: Det ansettes en amerikansk prosjektmedarbeider og i den forbindelse gjennomføres det en rekke markedsføringstiltak i USA. Disse tiltakene resulterer i at ca. 850 amerikanske kontorhoteller oppretter seg på den internasjonale hjemmesiden. Parallelt omdannes Lokalebasen.dk til et aksjeselskap og får et professjonelt styre bestående av Lars heilesen, Thomas W. Færch og Jakob Dalhoff, som er direktør for Lokalebasen.

2009: MatchOffice etableres i UK og det lukkes en internasjonal avtale med Regus. Dermed begynner vi å representere kontorhoteller i store deler av Afrika og Midtøsten som formidles på vår internasjonale hjemmeside. Samme år går Lokalebasen online og de første utleiere oppretter seg på siden. I løpet av høsten begynner det å bli generert utleie på Lokalebasen.dk.
2008: Det ansettes en lang rekke utenlandske prosjektmedarbeidere i anledningen av at MatchOffice rulles ut i Nederland, Belgia, Luxemburg, Spania, Italia og Frankrike. Samtidig utvikles den danske hjemmesiden Lokalebasen.dk som har til formål å formidle tradisjonelle typer lokaler.

2007: I løpet av året lanserer vi et nytt og mer brukervennlig design. I samme forbindelse etableres MatchOffice i Tyskland, Sveits og Østerrike.
2006: MatchOffice utvider og det blir etablert hjemmesider i Sverige og Norge med fokus på storbyer som Malmø, Stockholm, Gøteborg og Oslo.
2005: I starten av året går MatchOffice online med sin danske hjemmeside kontorfællesskaber.dk, og allerede etter første halvår formidler MatchOffice over halvdelen av alle kontorhoteller på det danske markedet.
2004: MatchOffice stiftes av Hauke Haas og Jakob Dalhoff med formål om å skaffe leietakere til danske kontorhoteller.

« Tilbake