arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Historikk for MatchOffice

MatchOffice ble grunnlagt i 2004 av Hauke Haas og Jakob Dalhoff med formål om å skaffe leietakere til danske kontorhotell.

 

2018:

I begynnelsen av mars lansertre vi en ny måte å se våre tilgjengelige lokaler på listevisningen. Ved å presentere lokalene i en liste har vi jobbet for å gi våre besøkende en enda bedre oversikt over tilgjengelige næringslokaler. Derfor er det nå mulig å velge mellom å vise søkeresultatene som enten liste, rutenett eller kart.

Vår avdeling i Ukraina har fått et nytt og støre kontor i Lviv. Videre utvider vi ved å ansette flere ukrainske kolleger.

Logoer
2017:

I 2017 fullførte vi relanseringen av alle plattformene våre. Dette betyr at vi nå har samme visuelle identitet på det globale nivå.

Vi har også lagt til coworking, møterom og virtuelle kontorer i listen over lokalekategorier som det er mulig å annonsere for på MatchOffice. I tillegg kan utleiere nå opprette parkeringsplasser og butikklokaler.

På våren dro vår administrasjon en tur til Bejing for å møte noen av våre eksisterende kunder, teambuilding samt for å få inspirasjon til markedet.

Logoer
2016:

På starten av året fusjonerte MatchOffice med sitt internasjonale søsterselskap Lokalebasen.dk, og i denne forbindelse får selskapet en samlet visuell identitet. Samtidig relanserer vi vår hollandske site.

Videre får vi også tildelt Google-sertifikat som gjør det mulig å skape virtuelle omvisninger av lokaler via Google Street View. Senere på året utvikler vi en feature sammen med Walkinto.in som gjør det mulig å se den virtuelle omvisningen i Virtual Reality.

Senere på året etablerer vi et kontor i Finland og ansetter en heltidsansatt, som med sin fysiske tilstedeværelse, vil skape verdi for våre finske kunder. For å optimaliserer og utvikle vår online platform, etablerer vi også en ukrainsk avdeling med fem programvareutviklere i Lviv.

Logoer
2015: I starten av året rulles MatchOffice ut i Norge med en selvstendig hjemmeside. Senere på året kommer land som Finland, Spania og Polen også med i puljen.

2014:

I Mai lanseres et tidsvarende og brukeroptimert design og vi blir også godtkjent for et bedriftsPhD-prosjekt og får gleden til å jobbe med den franske statestikkeren Arthur Katossky.

I forbindelsen med organisasjonsendringene og behovet for flere arbeidsplasser flytter vi midt på året til et nytt, større og åpent kontorlandskap på Østerbro i københavn. Det gir også bedre muligheter for å arbeide mer agilt og etter scrum-tankegangen. På taket av vårt nye kontor er det etablert et innovativt citylandbruk hvor vi bli hovedsponsor for fire bistander.

frgg
2013:

MatchOffice runder i alt 4500 kontorhoteller fordelt på over 100 land. Vi gjennomfører også den største avtalen noensinne for Den Syriske Bank, Audi, som flytter sitt kontor med flere enn 20 medarbeidere til Istanbul.

Midt på året blir den svenske hjemmeside Matchoffice.se etablert og har som formål å formidle tradisjonelle kontorlokaler i Sverige. Det blir også opprettet et svensk aksjeselskap samt en svensk bestyrelse.

Matchoffice ebnters Sweden
2012: I løpet av 2012 ruller MatchOffice ut uavhengige nettsider for en rekke land, inkludert India, Singapore og Hong Kong. Lokalebasen utvider så det også dekker deler av det svenske markedet, startende med Skåne. Vi utgiver oså det første nummer av det danske magasinet «Nine to Five» som i tillegg med «Lokaleguiden» gir utleiere muligheten til å annonsere leieobjekter for en stor og motivert målgruppe. Magasinet distribueres til 30 000 kontorvirksomheter i Storkøbenhavn.

Historie 2012
2011: I løpet av året bruker vi krefter på å optimere hjemmesidens back-end så det blir enklere for utleiere å benytte siden.
2010: Det ansettes en amerikansk prosjektmedarbeider og i den forbindelse gjennomføres det en rekke markedsføringstiltak i USA. Disse tiltakene resulterer i at ca. 850 amerikanske kontorhoteller oppretter seg på den internasjonale hjemmesiden. Parallelt omdannes Lokalebasen.dk til et aksjeselskap og får et professjonelt styre bestående av Lars heilesen, Thomas W. Færch og Jakob Dalhoff, som er direktør for Lokalebasen.

 Lokalebasen.dk is turned into a stock cooporation
2009: MatchOffice etableres i UK og det lukkes en internasjonal avtale med Regus. Dermed begynner vi å representere kontorhoteller i store deler av Afrika og Midtøsten som formidles på vår internasjonale hjemmeside. Samme år går Lokalebasen online og de første utleiere oppretter seg på siden. I løpet av høsten begynner det å bli generert utleie på Lokalebasen.dk.
2008: Det ansettes en lang rekke utenlandske prosjektmedarbeidere i anledningen av at MatchOffice rulles ut i Nederland, Belgia, Luxemburg, Spania, Italia og Frankrike. Samtidig utvikles den danske hjemmesiden Lokalebasen.dk som har til formål å formidle tradisjonelle typer lokaler.

2007: I løpet av året lanserer vi et nytt og mer brukervennlig design. I samme forbindelse etableres MatchOffice i Tyskland, Sveits og Østerrike.
2006: MatchOffice utvider og det blir etablert hjemmesider i Sverige og Norge med fokus på storbyer som Malmø, Stockholm, Gøteborg og Oslo.
2005: I starten av året går MatchOffice online med sin danske hjemmeside kontorfællesskaber.dk, og allerede etter første halvår formidler MatchOffice over halvdelen av alle kontorhoteller på det danske markedet.
2004: MatchOffice stiftes av Hauke Haas og Jakob Dalhoff med formål om å skaffe leietakere til danske kontorhoteller. matchoffice 

« Tilbake