arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Organisasjoner vi støtter

ØsterGro

ØsterGro logo

ØsterGro

På taket av et kontorbygg på Østerbro i København, finner du tonnevis av jord som er dandert i lange hagesenger. Dette initiativet er en del av prosjekt ØsterGro, som har som mål å kombinere urbane og landlige miljøer. MatchOffice sponser fire bikuber, et drivhus og en kompostbeholder.

CSR Initiative logo

CSR - Initiativ

Hos MatchOffice tar vi ansvar for samfunnet vårt, og vi støtter derfor CSR-initiativet. CSR står for samfunnsansvar: Corporate Social Responsibility. Dette vises på måten vi behandler våre ansatte og miljøet på. I denne forbindelse kan vi blant annet nevne vår støtte til ØsterGro.

The Danish Schlerosis

Dansk Scleroseforening

Sklerose er en forferdelig sykdom, og det er vanskelig for slektninger å se at deres kjære lider. På MatchOffice støtter vi Dansk Scleroseforening fordi vi tror det er viktig å støtte folk som trenger en ekstra hånd i en vanskelig tid.

Stop Paper Waste badge

Stop papirspild

Hos MatchOffice tenker vi på hvordan vi kan være til nytte for miljøet. Derfor forsøker vi alltid å holde våre kommunikasjons- og oppgaveløsninger digitale. Dette betyr at vi er mer effektive, og vi bruker ikke unødvendig papir og ressurser.

Kreftforeningen.no logo

Kreftforeningen.no

MatchOffice ønsker å delta i kampen mot kreft og støtter derfor Kreftforeningen sitt arbeid. Gjennom våre bidrag hjelper vi Kreftforeningens solide innsats mot kreft, som er med på å sikre at forskere får ny og avgjørende kunnskap. Dette er nødvendig slik at vi kan hjelpe enda flere i kampen mot kreft.

« Tilbage

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo trustpilot.svg
  • Matchoffice medlemskaplogo googlestreetview.svg
  • Matchoffice medlemskaplogo copyrighted.svg