Velkommen til Hygge Coworking Spaces - lokalisert i Charlotte, North Carolina

Velkommen til Hygge Coworking Spaces - lokalisert i Charlotte, North Carolina

10
sep
2018
Eline Christoffersen
En virksomhet med et navn ingen kan uttale - Hygge Coworking Spaces, med adresse i den amerikanske millionbyen Charlotte, trosser alle de vanlige PR - og markedsføringsregler ved å basere seg på et nordeuropeisk fremmedord.
10
sep
2018
Eline Christoffersen

“Vi var på jakt etter en unik tittel til våre nye coworking lokaler - et spennende ord, som ikke uten videre lar seg oversette til engelsk. Vi falt over det skandinaviske ordet hygge, som uttrykker akkurat den atmosfæren vi prøver å skape i i våre spaces…” 

Dette sier amerikanske Garrett Tichy, som for halvannet år siden - helt uten skandinaviske aner, forbindelser eller andre preferanser - helt tilfeldig endte med å la et (inntil nå) ukjent dansk ord representere og flashe sin nyoppstartede coworking-virksomhet. 

I dag har Hygge Coworking åpnet fire locations i Charlotte og er et synlig og iøynefallende brand i bransjen, takket være Garret Tichy`s bakgrunn innenfor design og markedsføring.

De fire coworking spaces prøver på alle mulige måter å leve opp til det skandinaviske hygge-begrepet: a feeling of mental well-being, comfort and coziness…

 

Mentalt velvære og komfort 

Hygge-begrepet, følelsen av mental velvære og komfort i et rum - det treffer akkurat på det vi ønsker å skape: arbeidsrom hvor man ikke kun trives med sine arbeidsprosesser, men også er i stand til å nyte omgivelsene rundt de. Vi var på jakt etter et ord som ikke uten videre lar seg oversette til engelsk. Vi stoppet opp ved hygge, fordi det begrepet innebærer akkurat hva vi ønsker å skape i våre lokaler” 

Mange går til en jobb hver dag som de ikke liker spesielt godt. Ideen vår er å skape en ramme hvor man trives, og gjerne vil arbeide. Man møter opp i et rom hvor man umiddelbart føler seg tilpass og får lyst til å kaste seg over arbeidsoppgavene man står ovenfor. Derfor endte vi med navnet hygge”, sier Garrett Tichy. 

 

Møte med Garrett Tichy

Hygge-begrepet traff akkurat hva vi ønsket å skape - arbeidsrom, hvor man ikke kun kan nyte jobben sin, men også atmosfæren og omgivelsene rundt,” sier Hygge Coworking - skaper Garrett Tichy


 “Jeg synes at bransjen generelt er litt for fokusert på den visuelle siden av coworking. Hos Hygge prioriterer vi først og fremst menneskelig samspill. Jeg elsker å snakke med våre medlemmer og markedsføre dem så deres historier kan skape gjenklang i deres nettverk”, sier Garrett Tichy

 

Bredt omfang 

Det koster omtrent gode 800 kr. per måned å være medlem og leie seg inn i de tre Hygge Coworking Spaces i Charlotte - ca 125 kr. for et dagspass. 

“Vårt klientell er primært folk mellom 22-65 år, innenfor en lang rekke forskjellige bransjer. Vi har en del designere, it-utviklere, og markedsførings-folk, men slett ikke så mange som andre coworking spaces”, sier Tichy. 

 

Garrett Tichy

I de neste år vil vi se mange nye folk, firmaer og medarbeidergrupper, som vi ikke hittil forbinder med coworking, tilslutte seg disse nye formene for arbeidsrom, samarbeidsformer og muligheter”, forutser Tichy. 

 


“Vi huser til gjengjeld flere non-profit organisasjoner og spennende virksomheter innenfor fornybar energi, utdannelse og videoproduksjon, eiendomsinvestorer etc. Vi har kunder med et enormt bredt omfang av arbeidsområder - og det er jo akkurat dette jeg elsker med Hygge Coworking!”. 

Garrett Tichy er konstant på jakt etter enda mer hygge i Charlotte og omegn, nettopp fordi han tror at potensialet i det eksploderende coworking-konseptet er i sin spede innledende fase. 

 

Plass og potensiale    

“Jeg er overbevist om at vi i årene fremover vil vi kunne komme til å se mange nye folk, virksomheter og medarbeider-grupper, som vi hittil ikke har forbundet med coworking, tilslutte seg nye samarbeidsformer og muligheter som sosiale coworking spaces er i stand til å tilby. 

Som selvstendig bransje er coworking fortsatt veldig ung. Når man ser på tallene er det tydelig at markedet fortsatt er lite, og at det er mye plass og potensiale for vekst, spesielt for oss uavhengige coworking - formidlere”, mener Garrett Tichy. 

 

 

Læs mere her:

Wearehygge.com: it’s pronounced hoo-ga coworking

Coworkinginsights.com: How to Create the Perfect Coworking Space 

 

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo