Størrelse XXS - Populært dansk minikontor ruller seg ut

Størrelse XXS - Populært dansk minikontor ruller seg ut

30
jan
2019
Steen Uno
Noe som startet som en tilfeldig tanke - et skreddersydd minikontor på hjul - har rullet seg ut som en dansk og internasjonal business-hit for den aarhusianske super-iverksetter og kunstner Jonas Hallberg.
30
jan
2019
Steen Uno

 

Steen Uno

 

 

 

 

Et mobilt kontor i sjarmerende størrelse (XX-small) har over et par år i stillhet rullet seg ut som en liten, kommersielt hit for den aarhusianske multi-iverksetter Jonas Pindhund Hallberg, som i en årrekke har vært kreativ sjef for Skanderbog-festivalen Smukfest.

I dag står firmaer og organisasjoner nærmest i kø for å få designet deres eget mobile PR - og brand-understøttende minikontor, som er lett å henge på en trekkrok og transportere verden rundt. 

Men aarhusianske Tiny Office lar seg ikke masseprodusere - det designes og skreddersys ene og alene ut fra obligatoriske krav til den potensielle kjøpers kreative til- og tankegang. 

Jonas Hallberg legger vekt på at hans rullende minikontorer i  hvert enkelt tilfelle matcher kjøperens originale idéer. To identidendiske kontorvogner vil derfor aldri komme til å rulle ut av verkstedet i Bygning 158 på Sydhavnen i Aarhus C. 


Rullende branding

“Fra start var det overhodet ikke meningen at mitt tiny office skulle bli en business. Den slags er jeg slett ikke gearet til. Jeg ville bygge et lite kontor, som jeg kunne ta med meg på farten - hvor kunder og gjester kunne besøke meg på vilkårlige lokasjoner. 

Men plutselig hadde jeg virksomheter på mobilen som også ønsket å få designet  et mobilt kontor til deres brand og firma-DNA og få det ut og kjøre på veiene,” sier den aarhusianske iverksetter-guruen. 

 

 

Lite mobilt kontor

“Jeg ville bygge et lite mobilt kontor som jeg kunne ta med meg overalt, og hvor kunder og 
gjester kunne møte meg på vilkårlige lokasjoner,” sier den aarhusianske iverksetter-guruen 
Jonas Hallberg. 

 

 

Jonas Hallbergs også kunstneriske evnte til å fange og omsette sine kunders brand til fleksible, visuelle statements på hjul er bakgrunnen for tiny office´s voksende suksess. 

Ut over sine populære mobile kontorinnretninger har han designet rullende møtelokaler, matvogner, messestands, billettkontorer, showrooms, omkledningsrom, og mange flere ligger aktuelt på tegnebrettet. 

 


Signalværdier

“Tiny office skaper synlighet og oppmerksomhet når den kommer rullende - sender unike signaler om eierens virksomhet og løsner alltid opp for kreativiteten når man holder forretningsmøter i det,” sier Jonas Hallberg. 

Ut over iverksetteren selv består Tiny Office av skiftende teams av designere, arkitekter, snekkere, smeder, oppfinnere med mer, som han sammensetter til hver ny kontorvogn. 

Et rullende kontor i XXS koster fra ca. 100.000 kr. og oppover, alt etter brukerens spesifikke ønsker og behov, og lar seg levere fra verkstedet i Aarhus C i løpet av et par måneder. ●

   

                                                                                                                                                                                     

               Lite mobilt kontor på hjul    Lite mobilt kontor på hjul

 

 

NineToFive MagazineLes mer her:
Tinyoffice.dk: Tiny Office - kontor på hjul
Jyllands-posten.dk: Sæt kontoret på jydekrogen
Bobedre.dk: Slut med kedelige dage på kontoret
Ikkeenpind.dk: Nysgerrighed venner engagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo