arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Matchoffice logo

MatchOffice og søstervirksomheten Lokalebasen.dk fusjonerer

20
mai
2015
Eline Christoffersen
MatchOffices norske side er nå kommet på Lokalebasens platform, noe som er første skritt mot fusjoneringen av MatchOffice og Lokalebasen.dk
20
mai
2015
Eline Christoffersen

 I 2014 besluttet Lokalebasen.dk og MatchOffice å gå sammen om å bruke den samme plattformen. Lokalebasen.dk har operert på det Danske markedet siden 2008 som en formidler av kontorlokaler til utleie.

Første skritt på veien mot en fullstendig sammenslåing er tatt ved at MatchOffice sin norske hjemmeside er flyttet over på Lokalebasens plattform. Det betyr at MatchOffice i Norge nå ikke bare formidler kontorhoteller, men også vanlige næringslokaler som lagre, kontor- og butikklokaler.

I den forbindelse deltar Jacob Dalhoff, Direktør for Lokalebasen, på SIPAs årsmøte i Norge den 27. Mai, med hensikt om å komme i dialog med potensielle norske utleiere av næringslokaler.

”I Norge ser vi et stort behov for en portal som er spesialisert på utleie av næringslokaler. På nåværende tidspunkt er det kun en annen formidler, Finn.no, hvor man kan finne alt fra kontorlokaler til gressklippere”, sier Jacob Dalhoff.

 

Bare det første skrittet...

Planen er at innen utgangen av 2015 skal MatchOffice ha selvstendige hjemmesider for Polen, Tyskland og Østerrike over på den nye plattformen, noe som betyr at vi også skal formidle vanlige næringslokaler i disse landene også. Fremover skal samtlige av MatchOffices 21 hjemmesider flyttes over på Lokalebasens plattform.

”Vi går en spennende tid i møte og vi har store forventninger for fremtiden. Sammenslåingen vil få en stor verdi for MatchOffice, da det vil bety at det bare er en plattform og alt vil kunne gjøres in-house”, sier Hauke Haas, direktør for MatchOffice.

Sammenslåingen av virksomhetene vil også få betydning på medarbeiderfronten da medarbeiderne i fremtiden vil arbeide på tvers av søstervirksomhetene. Det vil blant annet bety at MatchOffice ikke vil være tvunget til å ansette utviklere fra utsiden, men i stedet dra nytte av Lokalebasens.

 

” Det seneste året har Lokalebasen.dk blitt redesignet, noe som har gjort hjemmesiden tidssvarende og mer brukervennlig. Det vil nå være veldig gunstig for MatchOffice å flytte sine hjemmesider over på deres plattform”, sier Hauke Haas. 

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo