arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Markedet for kontorfellesskaper og kontorhoteller vokser raskt

10
nov
2014
Eline Christoffersen
Et økende antall selskaper ser etter kontorfellesskaper og kontorhoteller å etablere seg i, noe MatchOffice tydelig legger merke til.
10
nov
2014
Eline Christoffersen

Markedet for kontorfellesskaper og kontorhoteller er i markant vekst grunnet en eksplosiv stigning i antall nye selskaper. Dette vil medføre i en økt etterspørsel etter kontorhoteller og kontorfellesskaper i de kommende årene, DTZ rapporten "The Coworking Revolution".

Rapporten har i hovedsak analysert det britiske markedet men trenden strekker seg imidlertid bredere, noe som MatchOffice tydelig gjenkjenner.

"Vi har i de seneste årene opplevet en kraftig stigning i antall prominente og profesjonelle kontorhoteller, noe som jeg syntes er utmerket, sier Hauke Haas direktør i MatchOffice.

"Dette har vi lagt merke til ved de utallige henvendelser som vi har mottatt fra spennende kontorhoteller og kontorfellesskaper på tvers av landegrenser".

Optimal løsning for mindre bedrifter

Kontorfellesskaper og kontorhoteller gir bedrifter muligheten til å leie et lukket kontor, leie seg inn i et åpent landskap eller dele større kontorer med andre bedrifter. Dette gir en unik mulighet for sparing, fellesskap samt felles fasiliteter som blant annet kantine, møterom og resepsjon.

Hauke Haas ser på dette som et verdifullt alternativ for mindre bedrifter.

"Ved å leie seg inn hos et kontorhotell eller et kontorfellesskap slipper bedrifter å forplikte seg til tradisjonelle leiebetingelser. Dette innebærer billigere drift hver måned i de fleste tilfeller og at bedrifter kan start å jobbe med en gang. Dessuten så slipper bedriftene en masse administrativt arbeid", sier Hake Haas og fortsetter:

"I tillegg trenger de ikke å tenke på ting som rengjøring og innretning da alt generelt er inkludert i prisen. Hos MatchOffice er vi glade for å kunne gi mindre bedrifter denne muligheten og hjelpe dem med å finne den arbeidsplassen som passer til deres behov".

 

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo