Det er ikke bare tull: bærekraftig kontormodul produsert i papp

Det er ikke bare tull: bærekraftig kontormodul produsert i papp

04
nov
2018
Eline Christoffersen
Har din virksomhet et øyeblikkelig behov for kontorplasser, eller kanskje bare lyst på et fancy møtelokalet utendørs? Da kan løsningen være en bæredyktig, hollandsk produsert kontorpaviljong i enkle seksjoner, produsert i papp.
04
nov
2018
Eline Christoffersen

Her er kontorpaviljongen som du enkelt, bæredyktig, og forholdsvis billig, kan plassere på bedriftens uteareal, hvis de innendørs kontorlokalene blir for trange. 

Wikkelhouse (papphus på hollandsk) er utviklet av designfirmaet Fiction Factory i Amsterdam, og består av moduler bygget på en innvendig ramme av kryssfinér som er dekket med 24 lag bølgepapp, samt klimaskjerm. 

Pappkontoret som kan brukes både midlertidig og permanent, koster 30.000 euro for tre moduler inkludert levering og oppsetting. Ekstra moduler kan kjøpes fra 3.900 euro, og lokalet kan forlenges i det uendelige. 

Hver enkelt modul er 4,6 meter bred, 1,2 meter dyp, og veier 500kg. Modulene monteres på stedet i løpet av en dag, og leveres foreløpig i Holland, Belgia, Luxemburg, Tyskland, England og Danmark.   

 

Modulbygg i oppsving 

Modulbygg har i årene etter finanskrisen opplevd et stort internasjonalt oppsving. Moduler lar seg enkelt og behagelig produseres innendørs, i kreative skreddersydde designs, til alle slags formål - kontorlokaler, leilighetsbygg, skoler, sykehus, hoteller m.m.

Prefabrikkerte moduler til privatbolig kan produseres og settes sammen i unike former, for eksempel femkantede hus, samtidig som de er i stand til å ta hensyn til omgivelsene, naturen, miljøet etc.

Din fremtidige Wikkelhouse-kontorpaviljong består av 100% resirkulerbare materialer, som i følge Fiction Factory vil kunne holde i minimum 50, kanskje helt opp til 100 år.

 

pappkontor

 

 

Les mer her:  

Wikkelhouse.com: A sustainable house for you

Fictionfactory.nl: Wikkelhouse - Innovative living and working space

 

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo