arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

Gode bilder kan øke genereringen av leads med nesten 50 %

10
des
2014
Eline Christoffersen
Bilder med høy kvalitet - så mange som mulig - av kontorhotellene kan øke sjansene for at potensielle kunder velger ditt kontorhotell og til slutt blir en ny kunde med minst 44 %.
10
des
2014
Eline Christoffersen

I løpet av de siste månedene har vi analysert data fra profiler på MatchOffice.com og på våre 20 landsider. Vi så spesielt etter forskjellen mellom de mest populære kontorene og de som tiltrakk mindre kunder.

Vi så på et bestemt antall sentre i de 20 største byene. Vi sammenlignet sentre uten eller med svært få dårlige bilder med kontorer med gode bilder.

Konklusjonen var forbløffende: " Profiler med bilder av høy kvalitet fikk 44 % flere hendvendelser. I realiteten kan dette tallet være mye høyere da vi så på et begrenset antall sentre, Sier Hauke Haas Direktør for MatchOffice.

Dette viser tydelig hvo viktig det er at kontorhotellene presenterer sine kontorer, fellesarealer og bygninger med de beste bildene. 

Gratis service

Hauke Haas sier: "Det koster ikke noe ekstra å ha 20 bilder med høy kvalitet på våre nettsider istedenfor to eller med lav kvalitet. Det er viktig å ikke bare vise kontorene, men også alle de andre områdene som møterom, kjøkken, lounges og terasser. Dette er en gtratis tjeneste for våre partnere for å presentere sine kontorhoteller på en best mulig måte. Kontorhotellene vil få mye mer oppmerksomhet fra kunder med et godt utvalg av høy kvalitets bilder."

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo