Den finske coworking-giganten Technopolis strekker seg etter Norden

Den finske coworking-giganten Technopolis strekker seg etter Norden

30
okt
2018
Steen Uno
Den finske ekspertutvikler av næringslokaler Technopolis, har holdt av 30 millioner euro til å bygge et nettverk bestående av 20 UMA coworking lokaler i de største byene i Norden, samt i Baltikumområdene, innen år 2020.
30
okt
2018
Steen Uno


Steen Uno 

Technopolis lanserte det første alenestående coworking lokalet, plassert utenfor Technopolis´campus nettverk i Helsinki i 2016. Det andre coworking lokalet kom til Stockholm sentrum i April, og det tredje kom til København i september 2018. I tillegg vil to nye UMA Workspaces åpne i desember, både i Oslo og Helsinki.

I løpet av de neste årene sikter Technopolis på å distribuere det suksessfulle UMA konseptet i andre større byer i Norden, samt Baltikum - aggressivt, raskt og profesjonelt.

 “Antallet freelancere og mindre bedrifter øker raskt, mens større bedrifter opplever muligheter til å utnytte voksende mobilitet på arbeidsplassen.

 Mange storbyer har allerede mange tradisjonelle betjente kontorlokaler, men kun et få antall profesjonelle coworking lokaler. Coworking lokaler er fortsatt i den innledende fasen, og vekstpotensialet er derfor enormt,” sier CEO i Technopolis, Keith Silverang. 

Nordisk ånd

UMA Workspaces tilbyr et profesjonelt arbeidsmiljø med nordisk mentalitet og ånd: inspirerende, nytenkende og funksjonsbaserte kontorer, hvor folk kan fokusere på sitt arbeid, samtidig som de har et miljø rundt seg.

 De delte kontorplassene har sentrale lokasjoner, med all den nødvendige servicen, fra digitale løsninger og moderne konferanserom, til spesialiserte kaffe- og networking events. Kunder får adgang til alle disse lokalene og fasilitetene med et enkelt medlemskap.

 

UMA Workspaces
 UMA Workspaces tilbyr et profesjonelt arbeidsmiljø med nordisk mentalitet

og ånd - inspirerende, nytenkende og funksjonelt.

 

 “Bedrifter søker mer effektivitet og fleksibilitet i det raskt skiftende forretningsmiljøet, men de ønsker samtidig å tiltrekke seg de beste talenter ved å tilby sentral lokasjon, motiverende og betjente workspaces

 Selv om kontorarbeid har blitt mye mer mobilt over hele verden, har vi sett at folk fortsatt trenger en base for deres utgående arbeid”, sier Keith Silverang.

 

Finsk konkurrent

Technopolis´ første UMA Workspace i København -  plassert i en 300 år gammel historisk bygning i sentrum av byen, utfordrer de største aktørene på det danske markedet, som Regus, Ordnung, WEoffice, med flere.

 Men globale leverandører av betjente og fleksible kontorlokaler opprettholder deres svært optimistiske syn på potensialet, veksten og utviklingen av de fremtidige coworking markedet.


 

UMA Workspace i København

Det første UMA Workspace i København, lokalisert i en 300 år gammel bygning,

sentralt plassert, konkurrerer sterkt med de store danske aktører innenfor næringseiendom

 

“I Danmark ser vi en signifikant vekst i nåværende utleiere, nye aktører har introdusert deres konsept på markedet innen de siste 12 måneder, og andre nye internasjonale aktører som Technopolis er målrettet mot København. Denne utviklingen som skjer i Danmark, skjer også ut over hele Europa”, sier COO i MatchOffice Martin Roerholt.

 “Industrien går gjennom en stor utvikling, og vi ser en naturlig erstatning som allerede skjer blant leverandører av betjente kontorlokaler. Jeg synes det er mest interessant å følge hvordan det nåværende markedet´s konkurranse kommer til å omhandle hvordan industrien utvikler nye konsepter og lokasjoner til de mektigste leietakere”.  ●

                             

 

MatchOffice news September 2018Les mer her:

Technopolis.fi: Opens UMA Coworking Space in Downtown Copenhagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre medlemsskap
  • Matchoffice medlemskaplogo
  • Matchoffice medlemskaplogo