arrow_upward

11 Kontorhotell: Stavanger

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Stavanger kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Stavanger. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Stavanger kommune - ideelt for kontorhotell 

Stavanger er plassert sørvest i Norge, og er landets tettest befolkede kommune. Det er mye som grunner i at Stavanger er et meget levende område, da det blir regnet som det administrerende, økonomiske og kulturelle senter i fylket. Herav den store etterspørselen etter næringslokaler i Stavanger. Byen er fullpakket med flotte fjorder, fjell og lange hvite sandstrender. Byen er også preget av det store antallet museer og årlige kulturbegivenheter. Stavanger er dessuten residensby for flere aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning.

Næringslivet i Stavanger er ansett som en internasjonal destinasjon

I dag regnes Stavanger, på nasjonal basis, som sentrum for oljeindustrien i Norge, og er en av Europas olje- og energihovedsteder, derav kallenavnet «oljehovedstaden». En av landets største næringsparker ligger i ytterkanten av kommunen, og står for 2 500 bedrifter med nærmere 40 000 arbeidsplasser. Byen regnes for å være svært internasjonal. Dette er på bakgrunn av nordens største selskap, Statoil, har sitt hovedkontor i kommunen, i tillegg til flere internasjonale olje – og gasselskap. Stavanger ble i 2001, for fjerde året på rad, kåret til Norges beste næringslivsregion. Dette er en av grunnene til at vi også mener det er meget viktig med et bredt utvalg til våre kunder, av næringslokaler i dette området som kan tilpasse alle behov. I dag er kommunen hele Europas olje- og energihovedstad, og den viktigste næringskilden for de lokale innbyggere kommer dermed fra oljeindustrien. Det norske oljeeventyret har naturlig nok tiltrukket en rekke forskjellige nasjonaliteter til området, noe som har gjort Stavanger til en internasjonal destinasjon, som folk verden over oppsøker.  


Stavanger er også en universitetsby, og er hjem for en rekke høyere utdanningsinstitusjoner og forskningsinstitutter. Dette kommer til uttrykk i byens urbane og livlige atmosfære, samt i et variert tilbud av butikker og spisesteder. I 2008 ble Stavanger utpekt som den europeiske kulturhovedstaden, et levende bevis på det varierte tilbud av kulturbegivenheter og aktiviteter i kommunen. I slutten av juli måned kan du få med deg matfestivalen Gladmat, hvor du vil finne ca 250.000 besøkende hvert år.

Lei kontorlokaler i verdensberømte naturomgivelser

Stavanger er plassert i en lang rekke flotte naturattraksjoner. Lysefjorden, Solstranden og Preikestolen er noen av landets mest besøkte naturseverdigheter, og er plassert i kommunen. Den verdensberømte naturen blir også tatt i bruk på andre måter. Enten om du vil gå en fjelltur, surfe, klatre, eller observere naturen fra sjøen, er det tilbud som sørger for en uforglemmelig opplevelse. Om dagen på kontoret blir lang er det dermed kort vei til en luftetur i verdensberømte naturomgivelser.  


Ta en titt på det brede tilbudet vi har av næringslokaler i Stavanger, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og pulserende næringslivet kommunen tilbyr.

star
star
star
star
star
3.0 of 5 / 2 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
Egner seg for kafé/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antall