Stavanger

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Stavanger kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Stavanger. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Stavanger — Oljehovedstaden

Stavanger er Norges fjerde største by med ca 130 000 innbyggere, og den kommunen med tettest befolkning i hele Norge. I Stavanger kommer det folk fra hele verden for å arbeide i oljeindustrien, og som igjen har resultert i at en kan finne en mengde forskjellige kontorhoteller til leie rundt om i byen. Denne industrien er fortsatt en stor kilde av arbeidsplasser og er en viktig del av byens historie og identitet.

Stavanger — Vakre vestlandet

Stavanger byr ikke bare på et variert byliv, men også vakker natur med flotte fjell, nydelige øyer og lange fine strender. Populære fjellturer som «Prekestolen» og «Kjerag bolten» ligger forholdsvis bare 1-2 timer unna Stavanger by

Stavanger — Europeisk kulturhovedstad

I 2008 fikk Stavanger prisen Europeisk kulturhovedstad. Formålet med prisen er å bringe Europas befolkning sammen. Stavanger byr på en blanding av gammel og ny kultur og bebyggelse, noe som en kan se på de mange kontorhotellene til leie rundt om i byen.

Usikkerhet på kontormarkedet

Grunnet det store fallet i oljeprisen de siste 12 månedene, har det utviklet seg en liten usikkerhet på kontormarkedet i Stavanger. Mange oljeselskaper har i den siste tiden flyttet ut av sine kontorlokaler og kontorhoteller og dette har resultert til en stor økning i ledighet og reduksjon i prisene.

Ditt søk ga ingen resultater