Oppegård

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Oppegård kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Oppegård. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Oppegård kommune

Oppegård er en kommune i regionen Follo i Akershus med over 23 000 innbyggere. Kommunen ligger øst for Oslo og Kolbotn er kommunens administrative sentrum. Næringslivet i Oppegård kommune er preget av av industri fremfor jordbruk, da det finnes lite jorddekke i kommunen.

Kolbotn

Kolbotn er det administrative sentrum i Oppegård kommune og det stedet med størst næringstyngde i kommunen. På Kolbotn kan en finne en mengde kontorhoteller der alle står klare til å skreddersy en leieavtale som passer til nettopp din bedrift. Kolbotn ligger på nordsiden av Kolbotnvannet og ca 13 km sør for Oslo sentrum, noe som gjør det til et perfekt sted å leie et kontor i et kontorhotell utenfor Oslo.

Store bedrifter i Oppegård kommune

Mastemyr i nordvest og Fløysbonn i øst er to steder hvor de fleste bedrifter etablerer seg i Oppegård kommune. Blant de største bedriftene kan en finne IBM, Robert Bosch, Norgesbuss, Ellos, Volvo og DSV Transport.

Ditt søk ga ingen resultater