arrow_upward

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Oppegård kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Oppegård. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Kontorlokaler i Oppegård

Oppegård er en kommune med over 26 000 innbyggere. Kommunen ligger i Akershus fylke, bare 10 minutter utenfor Oslo by. Kolbotn er hovedsenteret for service- og handelsvirksomhet og det administrative sentrum i kommunen.

Lokaler til leie i Kolbotn

Kolbotn er det administrative sentrum i Oppegård kommune og ligger ca 13km sør for Oslo sentrum. Kolbotn er et tettsted med ca 6000 innbyggere og har et rikt næringsliv sammenlignet med andre steder i Oppegård. En kan finne en mengde kontorhotell i Kolbotn, både i sentrum og utenfor.

Etablerte bedrifter i Oppegård

Mange store bedrifter har etablert seg i Oppegård kommune. Bedrifter som for eksempel Norgesbuss, Samlerhuset, Stabburet, Ellos, Volvo, Ford, DBS Transport og Jernia er noe av de største. Hovedvekten av næringslivet i Oppegård ligger rundt Kolbotn-området, Mastemyr næringspark og Sofiemyr-området.

Offentlig kommunikasjon i Oppegård

Hvis du vil leie deg inn i et kontor i et kontorhotell med stor nærhet til Oslo er Oppegård det perfekte stedet. Ikke bare er det kort reisevei inn til Oslo men Oppegård tilbyr også mange gode reisemuligheter med et bredt kollektivtilbud. Her kan en ta i bruk buss og tog med mange avganger hver time til og fra Oslo.

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall