arrow_upward

2 Kontorlokaler: Oppegård

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Oppegård kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Oppegård. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Oppegård kommune - Pulserende kommune tett på hovedstaden

Oppegård er en kommune lokalisert i Akershus, på østsiden av flotte Oslofjorden og grenser til hovedstaden. Kommunen fokuserer på å ønske velkommen til et sted preget av kvalitet og mangfold. Selv om kommunen i utstrekning er liten, har den svært mye å by på. Med ca. 9700 arbeidsplasser med sentral beliggenhet til Oslo, utgjør kommunen et flott sted for lokalisering av kontorlokaler.


Oppegård ønsker å være en næringsvennlig kommune, og legger vekt på god dialog samt rask og grundig saksbehandling for næringsdrivende. Kommunen er også målrettet mot å etablere flere kunnskapsbaserte bedrifter, flere publikumsrettede og tjenesteytende næringer i Kolbotn sentrum, samt virksomheter som gir lave miljøbelastninger for omgivelsene. Oppegård kommune ønsker også å legge til rette for flere kunnskapsintensive bedrifter i Kolbotn sentrum, Rosenholm og Mastemyr næringspark, samt å aktivt arbeide for etablering av større private eller offentlige institusjoner med synergimuligheter i kommune. Med ambisiøse mål utgjør kommunen et ideelt sted for lokalisering av kontorlokaler.

En pause fra kontoret? Mulighetene er mange!

Kommunen er opptatt av at et aktivt og formidlende kulturliv har egenverdi og skaper et levende og attraktivt sted å oppholde seg. Alle som befinner seg i kommunen, enten om det er næringsdrivende eller familier som er bosatt i kommunen, kan finne et tilbud uavhengig av interesse og alder, som publikum eller deltakende. Dette utgjør et stort mangfold i kommunen. Om du behøver en pause fra en lang dag på kontoret kan du besøkte kommunens flotte kulturhus med kino, et aktivt bibliotek, bibliotekgalleri, konsertsaler, deilige spisesteder, frivilligsentral og kulturskolen som er plassert midt i kommunen. 


Kommunen er også opptatt av en god areal- og samfunnsplanlegging, og legger vekt på bærekraftig stedsutvikling med både bolig, næring og samferdsel, idrettsanlegg og friluftsområder. Oppegård kommune mener kommunens fysiske utvikling har stor betydning for folkehelse, miljø og samfunn. Forretning langs jernbanen og senterutvikling skal bidra til å bevare grøntområder, fremme sykkel og gange, samt redusere klimautslippene.


Sykle til jobb?Oppegård gjør det enkelt!

Kommunen har inngått en intensjonsavtale med Statens Vegvesen om å utvikle Oppegård til en sykkelkommune. Prosjektet skal føre til at flere bruker sykkel, økt trafikksikkerhet for syklister, bedre helse og miljø. Det skal også bli raskere å komme fram for de som sykler, så om du er typen som sykler til jobb er dette kommunen å etablere dine kontorlokaler i. 


På bakgrunn av kommunens store og viktige mål, utgjør Oppegård en kommune ideelt for lokalisering av kontorlokaler. Mulighetene er mange for utvikling av næring, samt tilgang til flotte pauser fra lange dager på kontoret. 

Ta en titt på utvalget vårt av kontorlokaler i Oppegård, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av kommunens pulserende næringsliv.  

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 2 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall