arrow_upward

1 Kontorhotell: Larvik

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Larvik kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Larvik. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Larvik kommune - Historien preger dagens næringsliv.


Sentralt plassert på vestsiden av flotte Oslofjorden utgjør Larvik det geografiske midtpunktet i forhold til regionen Vestfold og Telemark. Byen ligger dessuten nære hovedstaden, Østfold og deler av Aust-Agder. Om du ønsker å pendle til kontoret ditt i Larvik, gjør den pågående utbyggingen av E18 og Vestfoldbanen reiseveien meget effektiv. Torp lufthavn ligger også en 15 minutters kjøretur unna, og har god dekning på både innenlandske og utenlandske ruter.


Kommunen er godt egnet for lokasjon av kontorlokaler, da det er høy aktivitet med å utvikle grunnlaget for rammebetingelser for næringsutvikling i Larvik. De største satsningsområdene vil i fremtiden være god offentlig service til næringslivet, god infrastruktur for næringslivet, tilgang til kompetanse og kompetanseutvikling, omdømmebygging og markedsføring, samt en ambisiøs byutvikling. Larvik utgjør dermed et ideelt område for både eldre bedrifter, samt nye start-ups som ønsker et trygt, men pulserende, miljø.  


Tilbudene er mange, også utenfor kontoret

Farrisvannet er lokalisert i kommunen, og er vestfolds største innsjø som er høyt verdsatt av kommunens beboere. Her finner du mange øyer og viker som gir unike muligheter til utflukter, både med båt og kano. Om du trenger å strekke på beina etter en lang dag på kontoret, har du muligheten til å vandre til fots langs Farris, på oppmerkede stier om du ønsker det. Bær, sopp, fugle - og dyreliv finnes i rikt monn i disse trakter, så mulighetene for friske pauser er mange.


En av grunnene til at Larvik egner seg flott som lokalisering av næringseiendom grunner i kommunens historie. Frederiksvern var Norges første hovedstasjon for marinen i Stavern i Vestfold, og er fortsatt å se i kommunen. Havnen hadde to utløp slik at skip kunne seile inn uansett vindretning. Som en del av den militære etableringen i Stavern ble det også bygd en flott kirke på 1700-tallet, som sammen med brakkebyggningene i dag utgjør en viktig del av Staverns særpregede miljø.    


Larvik er et godt sted for eldre bedrifter, samt for å starte nye virksomheter - kommunen har en rekke tilbud som hjelper gründere. Start i Vestfold er et etablere nettverk som bistår nyetablerere, og de som har lyst til å starte egen bedrift. Kommunen har også en egen Start-koordinator som veileder gründere, en støttende diskusjonspartner og en døråpner for muligheter innenfor næringslivet. Larvik gir derfor næringsdrivende gratis tilgang til et stort nettverk av lokale hjelpere som bistår i oppstartsfasen av din bedrift.  


Larvik kommune utgjør dermed en kommune med historie, friluftsliv og et pulserende næringsliv. Se vårt brede utvalg av næringslokaler i Larvik, og bli få ditt nye kontorlokale i flotte omgivelser tett på hovedstaden. 

Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall