Hamar

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Hamar kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Hamar. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Hamar

Hamar by er hovedbyen og administrative sentrum i Hedmark fylke. Hamar er det største tettstedet i region innlandet med sine 26 232 innbyggere. I Hamar by kan en finne et bredt næringsliv i stor vekst med Sykehuset innlandet, Norsk Tipping og Sparebank1 Regnskapshuset som de største og viktigste bedriftene.

Kontorhotell til leie i Hamar

Næringslivet på Hamar er preget av mye landbruk, men også andre sektorer. Hamar har et næringsliv som er i stadig vekst og spesielt i sentrums området kan en se mye av den seneste utviklingen. Det finnes mange forskjellige kontorhoteller på Hamar. Alt fra mindre bedrifter som leier ut møblerte kontorplasser til kontorfellesskaper og helt til store kontorhoteller.

Offentlig transport på Hamar

Hamar er i dag et knutepunkt mellom jernbanen, Riksvei 25 og Europavei 6. Tradisjonelt sett er Hamar kjent som jernbanebyen og det er her Rørosbanen og Eidsvold-Hamarbanen samt Dovrebanen møtes. Av transportmuligheter kan en velge mellom buss og togruter når en skal pendle til og fra kontorhotellet på Hamar.

Ditt søk ga ingen resultater