arrow_upward
No oslo

Vi hjelper deg med å finne ditt nye kontor

Søk etter kontor til leie i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Lager/produksjonslokaledone
Butikklokaledone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
MatchOfficeC.J. Hambros Plass 2C0164 Oslo(+47) 22 99 62 05info@matchoffice.comOrganisasjonsnummer: 31627877
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert
No

Finn kontor til leie i Norge

Leter du etter et kontor til leie? Da kan vår oversikt være til nytte for deg. Hos MatchOffice finne du ditt nye kontor til leie, enten som et kontorhotell, kontorfellesskap eller et vanlig kontor. Vi lister eiendommer i hele landet, så du kan enkelt finne et kontor til leie som passer bedriftens behov.

Få e-post ved nye Leieobjekt
  • Googlestreetview
  • Technopolis
  • Cbre
  • Regus
  • Colliers

Nyeste Lokaler

Kontor til leie hos MatchOffice

Vi har som hensikt å assistere deg med å finne ditt nye kontor som passer til din bedrift. På våre nettsider finner du alle kontorer til leie i hele landet, så vi velger å si at vi har noe til hver enkelt!

Hvis du bestemmer deg for å leie en kontorplass i et kontor, vil du kunne dra nytte av mye fleksibilitet. Et vanlig kontor vil gi deg en rekke muligheter ettersom arbeidsplassen er tilpassbar med hensyn til behovene til bedriften din. Selv om et slikt kontor er betydelig dyrere i forhold til et kontorhotell eller kontorfellesskap, er fordelene mange. Hvis man for eksempel tar sikte på å ansette flere nye medarbeidere i nærmeste fremtid, er kontor et naturlig valg fremfor et kontorhotell. Dine næringslokaler sier mye om bedriften din og du kan styrke din merkevare ved å ha kontor på en fin adresse i byen.

MatchOffice hjelper deg med å finne et kontor til leie som passer til dine behov og ønsker. Skriv inn navnet på området eller byen du vil leie kontor, se gjennom tilbudene som passer til ditt søk, og forespør mer informasjon samt priser.

Hvorfor velge et kontor til leie?

Kontorhotel i Danmark


Et kontor er en flott løsning for mange mellomstore og store bedrifter. Lenger ned finner du et overblikk over hvilke fordeler du kan dra nytte av hvis du velger nettopp et kontor fremfor et kontorhotell.

Les mer

Fordeler ved kontor til leie

Man skal ta mange hensyn når man velger et kontor, og pris er i hvert fall en av dem. Mange bedriftseiere ser på kontorutleie som en unødvendig utgift som bør kuttes på, men det motsatte kunne ikke være mer sant. Et bra næringslokale kan føre til økt bedriftsprofil og merkevare, hvilket vil sikkert medføre at din kundebase vil utvides. En annen fordel ved et kontor til leie er at man ikke deler noen av fasilitetene med andre leietagere, slik som det er tilfellet i et kontorhotell. På den annen side må du dekke utgifter i forbindelse med oppvask, møterom, resepsjon eller Internett selv. Summa summarum ville vi anbefale et kontor til alle bedrifter som har over fem ansatte, eller som tar sikte på å utvide sitt team i løpet av nærmeste fremtid. Kontor er et viktig aspekt ved enhver bedrift og det er derfor lurt å undersøke litt før man velger et nytt næringslokale.

Større fleksibilitet med et kontor til leie

Som allerede nevnt er kontor perfekt hvis du tar sikte på å ansette nye medarbeidere. Du er heller ikke begrenset av eventuelle andre leietakere som i et kontorhotell, og du er rett og slett din egen herre. Selv om kontor byr på mye fleksibilitet når det gjelder akkurat utvidelse, må man være klar over at et kontor koster mer enn et kontorhotell. En annen ting man bør avklare før undertegnelse av leiekontrakt, er oppsigelsestid. Noen utleiere er kjente for usedvanlig lange oppsigelsesfrister, hvilket er noe du selvfølgelig vil unngå.

Styrk din merkevare med et bra kontor

Et bra kan være av stor betydning av din bedriftsprofil og merkevare. Beliggenhet, innredning, størrelse eller bygningens tilstand er kun noen få faktorer som tas i betraktning av et kontor. MatchOffice er en uavhengig portal som har sammenlignet alle næringslokaler til leie i hele landet, og du kan enkelt bestille mer informasjon om et kontor. Da du kan finne både kontorhoteller, kontorfellesskap, kontor til leie, lagerlokaler m.m, er vi overbevist om at vi har noe for alle. Se vår oversikt over kontorer til leie under.