arrow_upward
No oslo

Vi hjelper deg med å finne ditt nye kontor

Søk etter kontor til leie i hele Norge

Velg type
Kontordone
Kontorhotelldone
Coworkingdone
Møteromdone
Virtuelt kontordone
mic
100 % gratis og uforpliktende
Bredt utvalg av lokaler til leie i hele Norge
Enkelt, raskt og sikkert

Finn kontor til leie i Norge

Leter du etter et kontor til leie? Hos MatchOffice kan du enkelt finne ditt nye kontorlokale, enten det er et kontorhotell, en del av et kontorfellesskap, eller et tradisjonelt kontorlokale. Vi lister næringseiendommer i hele landet, så du kan raskt finne det lokalet som matcher dine behov.

Nyeste Kontorlokaler

Finn kontorlokaler til leie hos MatchOffice

På MatchOffice.no får du en gratis oversikt over alle ledige kontorer til leie, slik at du lett kan finne de rette kontorlokaler som matcher dine behov.

Vi i MatchOffice formidler kontorlokaler for alle parter i utleiebransjen - fra private uteleiere til næringsmeglere og eiendomsseleskaper. Dette gir deg adgang til et bredt utvalg av kontorlokaler av i hele landet. Enten om du søker et virtielt kontor, en arbeidsplass i et kontorhotell, eget kontor eller et helt kontorbygg, så vil du kunne finne relevante muligheter, som oppfyller din virksomhets krav til beliggenhet, inventar, størrelse osv.

Hos oss finner du kun aktuelle annonser, og du kan lett filtrere søket, slik at du raskt finner kontorlokalet som matcher dine behov. Om du oppretter en søkeagent, vil du straks få en mail når vi laster opp kontorer til leie, som er relevante for deg. Dermed får du et lettere og mer effektiv søk, og kan kontakte utleier med det samme.

Vi arbeider også løpende med en innovativ videreutvikling av siden vår, og holder oss oppdaterte omkring nye teknologiske muligheter. Derfor kan vår Google sertifiserte fotograf for eksempel utarbeide virtuelle fremvisninger av kontorlokaler, slik at du kan utforske lokalene interaktivt.

Vårt team legger stor vekt på at du har en god opplevelse når du benytter siden vår, og servicen vi tilbyr. Derfor er vi alltid klare til å svare på dine spørsmål på mail, chat eller telefon.m

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte kontoret for leie til deg og din virksomhet.


Vil du leie ut kontorlokaler?

Har du ledige kontorlokaler du ønsker å leie ut? Da kan du opprette en annonse for ditt lokale på MatchOffice.no. Lokalet ditt eksponeres dermed for en stor, relevant målgruppe, som aktivt søker etter kontorer til utleie.

Vi tilbyr deg to forskjellige faktureringsmodeller, "no cure, no pay", eller avregning per annonse, slik at du kan velge den løsningen som passer best for deg og dine lokaler.

Du kan lese mer om mulighetene, og hvordan du starter din annonsering vet å klikke på "BLI UTLEIER" øverst til høyre på siden. Opprett deg som utleier i dag, og finn enkelt, raskt og effektivt frem til dine nye leietakere.

Hvorfor velge et kontor til leie?

Find det rette kontor til leje


Det har stor betydning hvilke lokaler du velger til din bedrift. Derfor er det en lang rekke aspekter som er viktig å ta i betraktning når du skal finne et kontor til leie til din bedrift.

Les mer

De riktige kontorlokaler kan styrke din merkevare

Når du skal finne et kontor til leie er det viktig å huske på at virksomhetens kontorlokaler er en del av merkevaren. Dette gjelder spesielt for virksomheter som ofte får kunder og andre på besøk i løpet av arbeidsdagen. Lokalene, interiør og beliggenheten er alle faktorer som sammen er med på å skape et inntrykk av din bedrift. Og slik som det er når du møter nye mennesker, så dannes førsteinntrykket relativt rask, og kan danne en god mur for senere kontakt. Beliggenheten av kontoret er en av de viktige tingene å bemerke seg i denne sammenheng. Kontorlokaler på en attraktiv adresse er i seg selv et verdifult signal å sende. Virder derfor signalveriden av selve adressen, når du søker etter det rette kontoret til leie. Matcher adressen bedriftens profil? Byggningens visuelle uttrykk og historie er også av betdyning. I forhold til profiliering er det for eksempel stor forskjell på å velge kontorlokaler i en klassiske eiendom, en helt nybygget, en renovrert industribyggning, eller noe helt annet.

Ta arbeidsmiljøet i betraktning

Et annet aspekt som er viktig å ta i betraktning når du er på utikk etter å leie kontorlokale, er arbeidsmiljøet. For eksempel så er godt og naturlig lys kjent for å øke trivsel og effektivitet. Det er også viktig at det er mulighet for å regulere varme, slik at kontorlokalene for eksempel ikke blir for varme på sommerdagene. Dessuten er det også vesentlig å vurdere om de forskjellige kontorlokalene gir mulighet for effektiv arbeidsflyt. Tenk grundig over hva slags interiør og annen inventar, og andre fysiske omstendigheter, som skal til for å sikre den mest optimale arbeidsflyten.

Finn et kontor til leie som matcher din bedrift

I prosessen er det også viktig å ta seg selv, samt sine medarbeidere, med i tankene. Det er dere som skal jobbe i lokalene hver dag. Derfor er det viktig å finne det kontoret som ikke alene sender de riktige signaler, men som også er et sted som matcher virksomhetens egen identitet og sosiale liv. Ideellt vil de fysiske rammer matche virksomheten både på det interne og eksterne plan.