Hamar

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Hamar kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Hamar. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Kontorlokale i Hamar by

Hamar er en by og kommune som ligger i Hedmark fylke. Hamar grenser i vest til Ringsaker, i nordøst til Åmot, i øst til Løten, og i sør til Stange. Med sine 26 232 innbyggere er Hamar det største tettstedet i regionen innlandet. Hamar har et utbredt og voksende kontormarked med et variert næringsliv.

Hamar – Næringsliv i vekst

Næringslivet på Hamar består stort sett av landbruk. Hamar by har et næringsliv som er vekst. Spesielt i Hamar sentrum har det skjedd mye utvikling de seneste årene. Nytt kulturhus og utsmykking av Stortorget er bare noen av de seneste ferdige utviklingsprosjektene på Hamar. Det viktigste bidraget kommunen har gjort til næringsutviklingen på Hamar er regionssamarbeidet gjennom Hamarregionen Utvikling, som samler alle de mindre næringsaktørene i regionen. Hamarregionen består av kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker.

Store bedrifter etablert på Hamar

De viktigste virksomhetene som er etablerte i kontorer på Hamar er Sykehuset innlandet med kontorlokaler, Norsk Tipping med kontorlokaler og Sparebank1 Regnskapshuset med kontorlokaler.

Skøytebyen Hamar

Hamar er mest kjent som skøytebyen, da det blir holdt årlige mesterskap på skøyter i byen. Det er usikkert når den første skøyteklubben ble stiftet, men det som er sikkert, er at Hamar Skøyteklubb eksisterte helt tilbake i 1865.

Ditt søk ga ingen resultater