arrow_upward

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Halden kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Halden. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Halden - der næringsliv og natur møtes 


Halden er en flott by og kommune i Østfold, og er landets eldste industriby. Byen blir omtalt som inngangsporten til Norge - strategisk plassert mellom en nydelig skjærgård på den ene siden  og de store skogene og innsjøene på den andre. Halden er en historisk by, plassert ved foten av Fredriksten festning - en av landets mest besøkte turistattraksjoner.  


Halden - en næringsvennlig by i utvikling

Næringslivet i kommunen drar fordel av dets nærhet til EU, storbyer og etablerte næringsklynger. Det pulserende næringslivet preges spesielt av ikt, forskning og industri. Halden kommune bidrar til å styrke eksisterende næringsliv, utvikle arbeidsplasser og bidra til nye etableringer. Kommunen arbeider tett med næringslivet, som er organisert gjennom Halden Næringsråd - representanter for byens bransjeorganisasjoner og byens politiske ledelse. 


Det lokale næringslivet har også fordel av de mange store arrangementer innen kultur og idrett. Videre har kommunen som mål  å bli Norge’s mest innovative kommune. Som en del av dette målet har Halden kommune flere prosjekter med næringsklyngen NCE Smart Energy Markets og et Smart City-samarbeid med Smart Innovation Norway. Kommunen er et svært attraktivt sted for nyetablering av fremtidens virksomheter. Dette grunner mye i at Halden har Høgskolen i Østfold, Institutt for Energiteknikk, en rekke IKT-bedrifter og flere industribedrifter med teknologi i verdensklasse. 


Kort vei fra kontoret til seiling i fjorden

Om dagene på kontoret blir lange og tunge er mulighetene mange om man vil røre på seg. Du kan seile ut til øyene i Iddefjorden, vandre på merkede stier i skogen eller gå på jakt. Haldenkanaler er også verdt å besøke, da det er en del av Haldensvassdraget, og er teknisk og historisk monument. Om familien er med, er Klatring klatrepark stedet å besøke. Parken ligger på grensen på Ekås gård og trekker både barn og vokse opp i trærne. Her kan du begi deg ut på spennende løyper, zipliner og klatrevegg.


Til sammen utgjør kommunen et yrende og inspirerende næringsliv, med kort vei til flott natur og morsomme aktiviteter. Se vårt brede tilbud av næringslokaler i Halden, kom enkelt i kontakt med utleier og bli en del av det attraktive og pulserende næringslivet kommunen tilbyr. 
star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall