arrow_upward

Halden

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Halden kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Halden. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Opprett en søkeagent

Fullstendig oversikt

Bestilmateriale

Gratis og uforpliktende

Kontakt utleier

Halden — En by og kommune

Halden er en by og kommune i Østfold fylke med litt over 30 000 innbyggere. Halden er en by med langvarig positiv utvikling og vekst og er faktisk Norges eldste industriby. Byen og kommunen deles i to av elven Tista. I Halden kan en finne mange forskjellige kontorlokaler til leie.

Halden — Næringsliv

Næringslivet i Halden er sterkt preget av industri, hvor rundt en fjerdedel av arbeidstakerne er sysselsatt. Kommunen har et tett samarbeid med byens næringsliv og dette samarbeidet er organisert gjennom Halden Næringsråd. Dette næringsrådet fungerer som en paraplyorganisasjon for næringsbedriftene i Halden, noe som gjør det attraktivt å leie kontorer og kontorlokaler i Halden.

Nye og moderne kontorer

Mange områder i Halden har i dag blitt modernisert for å tiltrekke seg virksomheter og potensielle kontor leietakere. Du vil derfor kunne finne et rikelig utvalg med kontorer til leie i områder som Halden sentrum.

star
star
star
star
star
4.0 of 5 / 1 votes
Ditt søk ga ingen resultater
Sorter etter
format_list_bulleted
apps
Vis antall