arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

For leiere - sånn fungerer det

På MatchOffice.no kan du enkelt og gratis finne kontorhoteller til din virksomhet. Vi har gjennomsnittlig ca 4000 ledige lokaler på vår side.

How to 1

Sånn sæker du etter næringslokaler

Vanligvis kan du søke innen tre kategorier: [kontorer] (% {officeurl}) [produksjon / lager] (% {warehouseurl}) og [butikklokaler] (% {store_url}). Fra kategoriforsidene kan du søke på områder og byer ved å klikke på kartet og de enkelte bynavnene. Du kan også lage et avansert søk med flere detaljer - f.eks. pris og størrelse.

Slik bestiller mer informasjon

Får å få tilsendt utdypende informasjon om et næringslokale skal vi bare klikke på "få informasjon" og fylle ut formularen. Deretter vil du bli kontaktet direkte av utleier eller du kan ta kontakt med han. Du kan enkelt bestille informasjon om flere lokaler på en gang.

How to 2
How to 3

Sånn holder du deg oppdatert.

Du kan automatisk få beksjed når vi har relevante næringslokaler som passer til dine behov. Det gjør du ved å opprette en [søgeagent]/soekeagent/new, hvor du angir dine kriterier for næringslokalet, så sender vi deg en mail så snart vi får et nytt næringslokale inn som passer dine behov.