Skøyen

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Skøyen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Skøyen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Næringslivet og lokaler til leie på Skøyen

Skøyen er en bydel som ligger nord vest i Oslo. Skøyen området består av både næringsområder og boligbebyggelse og er et av de områdene som har hatt den sterkeste utviklingen på hele vestkanten de siste 10 årene. I dag er Skøyen et moderne byområdet og det finnes mange moderne kontorlokaler til leie i Strøket, samtidig som de gamle bygårdene er bevart.

Kontorlokaler på Skøyen, Sjølyst

Sjølyst er et område på Skøyen som hovedsaklig består av kontorlokaler og andre næringsbygg. Sjølyst huset over 5000 arbeidere og er det mest populære området på Skøyen for bedrifter å etablere seg i kontorlokaler til leie.

Skøyen stasjon

Skøyen stasjon ligger på Skøyen, vest for Oslo sentrum, og er en av de større stasjonene i Oslo området. Skøyen stasjon ble først tatt i bruk ved Drammenbanens åpning i 1872 og har blitt ombygd en rekke ganger for å klare den store økningen av til- og fra reisende. Skøyen stasjon har i de siste 25 årene blitt en høyt trafikkert stasjon med meget gode tog og bussforbindelse med Oslo og Akershus.

Ditt søk ga ingen resultater