Oslo Vest

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Oslo Vest kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Oslo Vest. Spesifiser søket ditt eller...Les mer

Oslo Vest

Oslo vest er en geografisk del som inneholder forskjellige områder vest i Oslo by. For mange brukes Oslo vest og Oslo øst om de to delene av Oslo som dannes av det økonomiske og sosiale skillet mellom bydelene. Boligprisene og inntektsnivået i Oslo vest har i gjennomsnittet ligget høyere enn i Oslo øst. Oslo vest er preget av pene boligstrøk, store flotte bygårder, pulserende shoppinggater og en mengde kontorbygg og kontorlokaler.

Områder i Oslo vest

Oslo vest består av områder som Frogner, briskeby, Bygdøy Allé, Bislett og St.Hanshaugen. På Frogner og Bygdøy Allé finner man herskapelige bygårder med både boliger og kontorlokaler til leie og en mengde eksklusive og moderne interiør- og møbelbutikker. Bislett og St. Hanshaugen er begge hyggelige områder med en god kombinasjon av butikker, kaffebarer, variert uteliv og næringsliv. Mange studenter holder også til på Bislett da Høgskolen i Oslo er etablert her.

Varierte kontorer til leie

I Oslo vest finnes det et rikelig utvalg av både moderne og eldre kontorlokaler til leie. På Frogner foreksempel er de fleste kontorlokaler til leie etablert i gamle herskapelige bygårder. Disse kontorlokalene er som regler nyopppussede for å tiltrekke flere potensielle leiere. På Bislett finner man flere tradisjonelle og moderne kontorbygg. Her er derimot leieprisen litt lavere enn på Frogne og Bygdøy Allé området ettersom det er en større etterspørsel etter kontorer til leie på Frogner og Bygdøy Allé.

Offentlig kommunikasjon i Oslo vest

Det finnes mange forskjellige offentlig transportmuligheter for de som søker kontor til leie i Oslo vest. Både tog, buss, t-bane og trikk er noen av mulighetene ved pendling til og fra kontoret i Oslo vest.

Ditt søk ga ingen resultater