Oslo Sentrum

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Oslo Sentrum kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Oslo Sentrum. Spesifiser søket ditt eller...Les mer

Lokaler til leie i Oslo sentrum – Markedet for kontorlokaler i sentrum

Etter en del år med stabilisering av kontormarkedet i Oslo sentrum har det i de seneste årene blitt eksponert mange nye kontorbygninger i Oslo sentrum samt at det også er planlagt ytterligere byggeprosjekter. Markedet for Kontorlokaler i Oslo sentrum er generelt preget av en økt etterspørsel, økt antall visninger av kontorlokaler og dermed økt konkurranse om de mest attraktive kontorlokalene.

Oslo sentrum i Næringsutvikling

I begynnelsen av 2000 tallet ble det planlagt å utbygge Bjørvika området med et stort fokus på Næringslivet. I følge rapporten som ble utarbeidet skulle det utvikles ca. 410 000 kvm næringsarealer og totalt 20 000 personer vil ha sin arbeidsplass her når området er ferdigstilt. I dag er Bjørvika område nesten ferdigstilt og en kan finne en mengde ledige kontorlokaler til leie.

Områder i Oslo sentrum med fokus på næringslivet

Blant de forskjellige områdene i Oslo by er det noen områder som skiller seg ut ved fokus på næringsliv og kontorlokaler til leie. Søker du kontorlokaler i Oslo sentrum er Aker Brygge, Bjørvika, Karl Johan og Vika noen av de mest eksklusive og populære områdene å leie kontorlokaler.. Her kan en finne en mengde forskjellige kontorlokaler til leie.

Barcode

Barcode Oslo er en rekke bygninger som frem til 2016 skal oppføres i Bjørvika i Oslo sentrum. Bygningene er planlagt til å romme opp mot 10 000 arbeidplasser.

Moderne kontorlokaler i Oslo

Mange kontoreiendommer i Oslo har blitt og skal moderniseres for å tiltrekke enda flere potensielle leiere. Du vil derfor kunne finne et rikelig utvalg av moderne og eksklusive kontorer i Oslo, spesielt i sentrumsområdene. På nye Barcode området, Bjørvika, er etterspørselenstørst da beliggenheten er en av de mest sentrale og eksklusive i Oslo by. Her vil leieprisen naturlig være ekstra høy på de kontorlokalene som ligger i dette området.

Transport i Oslo sentrum

Det finne mange forskjellig transportmuligheter for deg som søker kontorlokaler i Oslo sentrum. De fleste trikke- og bussholdeplassene ligger i gåavstand slik at man enkelt kommer seg fra a til b. I Oslo finnes det også mange togstasjoner som for eksempel Nationaltheateret og Oslo sentralbanestasjon, som også ligger i gå avstand fra de mest sentral kontorområdene i Oslo sentrum.

Ditt søk ga ingen resultater