Majorstuen

Er du på utkikk etter et kontorlokaler i Majorstuen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorlokaler i Majorstuen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Kontor til leie på Majorstuen

Majorstuen er et strøk i bydelen Frogner vest i Oslo. Majorstuen er et spennende område å leie kontorer på. Med sitt pulserende sentrumsliv, spesielt i handlegaten Bogstadveien, og et utbredt næringsliv gjør Majorstuen til et perfekt sted å leie kontorlokaler til din bedrift. Majorstuen er også et viktig kollektivknutepunkt i Oslo da alle T-banelinjene, tre trikkelinjer samt fem busslinjer trafikkerer stedet.

Næringslivet og lokaler til leie på Majorstuen

Næringslivet på Majorstuen er preget av varehandel og servicenæringer. Størstedelen av næringslivet på Majorstuen er sentralisert i Bogstadveien og rundt T-banestasjon. De største bedriftene på Majorstuen er KPMG og Handelsbanken som begge holder til i kontor til leie på Majorstuen.

Moderne kontorer på Majorstuen

På Majorstuen kan en finne en mengde nye og moderne kontorlokaler samtidig som de gamle bygårdene er bevart. På Majorstuen leies det ut kontorer i alt fra planlagte byggeprosjektertil nye og gamle kontorbygg. Stor nærhet til offentlig transport, gode servicetilbud samt shoppings muligheter gjør både at privatpersoner og bedrifter trives på Majorstuen.

Ditt søk ga ingen resultater