Skøyen

Er du på utkikk etter et kontorhotell i Skøyen kan MatchOffice hjelpe deg med dette. Listen under gir deg et overblikk over en lang rekke ledige kontorhoteller i Skøyen. Spesifiser søket ditt eller bestill informasjon...Les mer

Oslos viktigste forretningsstrøk

Skøyen er et område og strøk vest i Oslo kommune. Før i tiden lå det flere industriverk på Skøyen. men i dag domineres området av boligbygg, kontorbygg og et sydende næringsliv. Skøyen er faktisk et av de områdene som har hatt den sterkeste utviklingen på hele vestkanten de siste 10 årene, og dette har resultert i at man i dag kan finne et høyt antall forskjellige kontorhotell på Skøyen. Skøyen kan bli sett på som et av Oslos viktigste forretningsstrøk.

Kontorhotell i Skøyen

Flesteparten av kontorhotellene på Skøyen kan bli funnet i området Sjølyst. Sjølyst kan betraktes som et lite finansområde på Skøyen. Her kan en finne mange forskjellige kontorhotell og kontorbygg. Det som gjør Skøyen til et attraktivt sted å leie seg inn i forskjellige kontorhotell, er at det er tett på E18, Skøyen togstasjon som ligger bare 25 min fra Oslo lufthavn med flytoget, samt stor nærhet til gode shoppingmuligheter og natur.

Skøyen — Offentlig transport

Skøyen byr på et meget bredt kommunikasjonstilbud. Her kan en ta i bruk tog, buss og trikk når man skal pendle til og fra Skøyen.

Ditt søk ga ingen resultater