arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

arrow_drop_up

Kontorhotell til leie på Tjuvholmen Alle 3, 0252 Oslo

Få mere informasjon
info
Hva brukes mine opplysninger til?
Order form shadow
Be om visning
Be om visningclose
event
Order form shadow
Kontakt utleier
Kontakt utleierclose
Order form shadow
Adresse Se på kart
Tjuvholmen Alle 3
0252 Oslo
Areal
10 - 120 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
ElevatorGym
High Speed InternetKitchenette/Café area
Meeting RoomsParking
Postal and mailhandlingShowers
Staffed receptionStorage
Virtual Office ServicesWIFI
Avstand til offentlig transport
 
Buss
131 m
 
Båt
428 m
 
Trikk
470 m
 
Tog
874 m
 
T-bane
933 m

Sentralt Kontorhotell på Tjuvholmen Alle, Oslo

Dette kontorhotellet tilbyr egne private kontorer på et av Oslos mes sentrale og beste beliggenheter. Lokalene holder høy standard med estetisk matierialer og møbler som er godt ivaretatt. Kontorhotellet legger stor vekt på å gjøre det så bekvemt og trygt for leietakeren og kontorplassene blir selvfølgelig tilrettelagt etter leietakerens behov. Kontorene blir leid ut fullt møblerte med data og telefon tilkobling. Resepsjonene inkluderer også post service, kopiering og møteforberedelser. Det eneste du trenger å ta med er en PC. Våre kontorer passer for bedrifter med en ansatt og opp til 20 ansatte.

 

Kontorhotellet tilbyr også virtuelt kontor som er perfekt for hjemmebaserte virksomheter eller for virksomheter som starter opp i nytt marked. Med et Virtuelt kontor får du førsteklasses forretningsadresse og håndtering av telefon, post og andre daglige små gjøremål. På denne måten kan du 100% konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

 

Kontorhotellet har også en Business Lounge hvor du kan ta deg en velfortjent hvil, eller kanskje du vil slå av en prat med noen kollegaer eller andre. Alle våre Business Lounges har trådløst internett, fri kaffe/te og dagens aviser.

 

Kontorhotellet ligger sentralt på Tjuvholmen i Oslos CBD. Tjuvholmen er det siste utbygde området ved Aker Brygge som er et av Oslos mest attraktive kontorområder. Her kan man finne over 70 forskjellige butikker, 40 serveringssteder og flere andre servicetilbud.

 

På grunn av kontorhotellets sentrale beliggenhet gir dette en naturlig nærhet til en mengde kollektivtilbud. Nationaltheateret stasjon, Oslos største kollektivknutepunkt, ligger kun 5 minutters gange unna, her møtes t-bane, trik, buss samt tog og flytoget. Fra Aker brygge kan man ta båt som bringer deg til Nesodden, Lysaker og Drøbak. Det er også både taxi og bussholdeplass på Tjuvholmen. Det finnes også rikelig med parkeringsplasser på Tjuvholmen/Aker Brygge med mulighet for times-, dags- og månedsparkering.
email
Interessert? Få gratis informasjon på dette leieobjektet

Du kan gratis og uforpliktende motta informasjon om dette leieobjektet via e-post så har du utleiers kontaktinformasjon tilgjengelig innenfor kort tid. Klikk på knappen under og fyll ut kontaktskjemaet.

Beliggenhet

Lignende kontorhotell