arrow_upward

Søk Næringslokaler i hele Norge

arrow_drop_up

Kontorhotell til leie på Majorstuveien 16, 0367 Oslo

Få mere informasjon
info
Hva brukes mine opplysninger til?
Order form shadow
Be om visning
Be om visningclose
event
Order form shadow
Kontakt utleier
Kontakt utleierclose
Order form shadow
Adresse Se på kart
Majorstuveien 16
0367 Oslo
Areal
5 - 10 m²
Business LoungeBusiness Lounge
Business LoungeBusiness Lounge
WIFIWIFI
Alarm SystemMeeting Rooms
ParkingCleaning Services
StorageClosed offices
Avstand til offentlig transport
 
Trikk
203 m
 
Buss
395 m
 
T-bane
543 m

Oslo, Majorstuveien

Kontorfelleskapet er et mindre uformelt business felleskap Oslo Vest, Majorstuen. Vi har 7 kontorer for utleie, med 2 møterom og noe lager plass. Kontorene er fra 5-10 m2. Oppgradert i 2012 og holder en høy standard, og fremstår som moderne og funksjonelle. Kontorfellesskapet har inngang rett fra gaten, og har relativ god eksponering mot vei på to sider. Vi tilbyr parkering i kjeller, med direkte oppgang til kontorene. Minste leie tid er 1 måned. Ta kun med din datamaskin- flytt rett inn.

Vi ligger 150 meter fra Bogstadveien eksklusive butikker, hyggelig kafeer og pulserende bymiljø. Meget attraktiv og sentral beliggenhet, kort vei til T-bane, trikk og buss. Bygården ligger på hjørnet av Majorstuveien og Fearnleys gate, en svært godt vedlikeholdt funkis eiendom. Nært til Frognerparken, Briskebyparken og Vestkanttorget med sine grønne arealer og rekreasjonsmuligheter.
email
Interessert? Få gratis informasjon på dette leieobjektet

Du kan gratis og uforpliktende motta informasjon om dette leieobjektet via e-post så har du utleiers kontaktinformasjon tilgjengelig innenfor kort tid. Klikk på knappen under og fyll ut kontaktskjemaet.

Beliggenhet

Lignende kontorhotell